Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Benim Adım Farah oyuncuları ne kadar kazanıyor? Benim Adım Farah Oyuncu maaşları ücretleri?

FOX Tv’nin bu yıl başlayan fenomen dizisi Benim Adım Farah geçen hafta yeni sezonu ile seyircinin karşısına çıktı. Benim Adım Farah dizisinin ilginç konusu kadar oyuncularının maaşları da en merak edilen konular arasında yer alıyor. Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı ve oldukça ilginç bir konusu olan dizinin oyuncu maaşları çok fazla merak ediliyor. Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayan dizi ile ilgili birçok seyirci arama motorlarında Benim Adım Farah oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. Peki Benim Adım Farah oyuncuları ne kadar kazanıyor? İşte, Benim Adım Farah oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2023 15:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Benim Adım Farah oyuncuları ne kadar kazanıyor? Benim Adım Farah Oyuncu maaşları ücretleri?

Benim Adım Farah, 2023 yılının Mart ayında yayın hayatına başlayan ve ilk sezonu heyecanla izlenen diziler arasında yer alan reyting rekorları kıran FOX Tv dizisidir. Başrollerinde Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi önemli isimlerin yer aldığı Benim Adım Farah dizisi oyuncuları maaşları dizi ile ilgili en merak edilen konular arasında yer alıyor. Yayın hayatına yeni başlayan dizinin 2. sezonu büyük bir heyecanla takip ediliyor. İzleyicilerin bu dizi ile ilgili bir diğer merak ettiği konu ise Benim Adım Farah oyuncularının ücretleri. Peki Benim Adım Farah oyuncuları ne kadar kazanıyor? Benim Adım Farah Oyuncu maaşları ücretleri? İşte merak edilen soruların cevabı…

Benim Adım Farah oyuncuları ne kadar kazanıyor Yalova Hayat

Benim Adım Farah Oyuncuları Maaşları Haftalık Ücretleri

Benim Adım Farah, 2023 yılının Mart ayında yayına başlayan O3 MEDYA imzalı olan, yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu ise Deniz Dargı, M. Cem Görgeç, S. Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı dram türündeki oldukça başarılı bir Türk dizisidir. Dizinin başrollerini Başrollerinde Engin Akyürek, Demet Özdemir, Fırat Tanış ve Feyyaz Duman gibi başarılı oyuncular paylaşmaktadır. Benim Adım Farah dizisi İranlı bir kadın olan Farah’ın zorlu hayat hikayesini anlatır. Benim Adım Farah 2017 yapımı Arjantin dizisi olan La Chica que Limpia'den uyarlanmıştır.

Çarşamba akşamları saat 20.00’da ekrana gelen dizinin ilk bölümü geçtiğimiz Mart ayında ekranlara geldi. Her bölümü heyecan ve merakla beklenen Benim Adım Farah dizisi 28 yaşında İranlı bir kadının İran’dan kaçıp Fransa’ya giderken İstanbul’da duraksama hikayesini konu alıyor. İran’dan Fransa’ya giderken İstanbul’da durmak zorunda kalan Farah hamile olduğunu öğrenir ve oğlunu İstanbul’da dünyaya getirir. Fakat, oğlu Kerimşah' (Rastin Pakhanad)'ın nadir rastlanan bir hastalığı vardır. Bağışıklık sistemi doğuştan çok zayıf olduğundan, Kerimşah hastalıklara açıktır. Bu yüzden Kerimşah çok steril ve kapalı bir ortamda yaşamak zorundadır. Farah'ın hayattaki tek amacı oğlu Kerimşah'ın sağlığına kavuşması ve normal çocuklar gibi bir hayat sürebilmesidir. Farah bir an evvel para biriktirip oğlunun tedavisini tamamlayıp tekrar Fransa'ya gidecektir. Dizinin olay örgüsü bu şekilde başlamaktadır.

Engin Akyürek Benim Adım Farah ücret Yalova Hayat

Benim Adım Farah Tahir Lekesiz maaş (Engin Akyürek)

Türkiye’nin önde gelen başarılı erkek oyuncularından biri olan Engin Akyürek ekranların aranan yüzlerinden biridir. Oynadığı her dizide oldukça başarılı performans gösteren oyuncu seyircinin takdirini toplamayı başarır. Ünlü oyuncu daha önce Yabancı Damat, Bir Bulut Olsam, Kara Para Aşk, Fatmagül’ün Suçu Ne, Sefirin Kızı gibi yapımlarda rol almıştır ve seyircinin beğenisini kazanmıştır. Engin Akyürek, Benim Adım Farah dizisinden haftalık 500 bin TL kazanıyor yani oyuncunun aylık ücreti 2 milyon TL.

Demet Özdemir Benim Adım Farah ücret Yalova Hayat

Benim Adım Farah Farah Erşadi maaş (Demet Özdemir)

Son dönemlerin dikkat çeken ismi Demet Özdemir oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. 2014 yılından bu yana aktif olarak oyunculuk hayatına devam eden güzel oyuncu Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit Şura, No: 309, Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlarda yer almıştır. Güzel oyuncu Demet Özdemir tıpkı rol arkadaşı Engin Öztürk gibi haftalık 500 bin TL kazanmaktadır yani aylık 2 milyon TL ücret almaktadır.

Fırat Tanış Benim Adım Farah ücret Yalova Hayat

Benim Adım Farah Mehmet Koşaner maaş (Fırat Tanış)

Türkiye’de bulunan en başarılı erkek oyuncular arasında gösterilen Fırat Tanış başarılı oyunculuğuyla gerek TV dizilerinde gerekse sinema filmlerinde adından söz ettirmektedir. Geçmişten bugüne yer aldığı sayısız proje ile akıllara kazınan Fırat Tanış yer aldığı her projede merakla izleniyor. Başarılı oyuncu dijital platformlarda yer aldığı dizilerin yanı sıra TV dizilerinde de yer alıyor. Son olarak Benim Adım Farah dizisiyle seyircinin karşısına çıkan Fırat Tanış bu dizide haftalık 300 bin TL ücret alıyor başarılı oyuncu aylık 1 milyon 200 bin TL kazanıyor.

OYUNCU

MAAŞI (Aylık)

Engin Akyürek (Tahir Lekesiz)

2 milyon TL

Demet Özdemir (Farah Erşadi)

2 milyon TL

Fırat Tanış (Mehmet Koşaner)

1 milyon 200 bin TL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.