Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beni Bul Oyuncuları Dizi Kadrosu Now TV

Now TV ekranlarında yayınlanması planlanan Beni Bul dizisi çekimleri başladı. Dizinin yapımcılığını Erol Avcı üstlenirken dizinin yapımını ise TMC Film üstlenmekte. Peki, Beni Bul oyuncuları kimlerdir? Beni Bul karakterleri kimlerdir? Beni Bul nerede yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 23:43
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2024 00:18
Kaynak: Hilal Baldemir
Beni Bul Oyuncuları Dizi Kadrosu Now TV

Yaz aylarının sona ermesi ile birlikte yayınlanması planlanan diziler ard arda belli olmaya başladı. Birçok izleyicinin merakla beklediği dizilerden biri de Beni Bul dizisi olduğunu söyleyebiliriz. Now TV ekranlarında izleyici ile buluşması planlanan diziye dair detaylar belli olmaya başladı. Peki, Beni Bul oyuncuları kimlerdir? Beni Bul karakterleri kimlerdir? Beni Bul nerede yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Beni Bul Oyuncuları ve Karakterleri

beni bul demir murat yıldırım

Demir (Murat Yıldırım)

Murat Yıldırım, 13 Nisan 1979'da Konya'da doğmuş, Türk oyuncu ve sunucudur. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun olan Yıldırım, kariyerine tiyatro ile başlamış, ardından televizyon dünyasına adım atmıştır. 2006-2007 yıllarında "Fırtına" dizisindeki başrolü ile tanınmıştır. Daha sonra "Asi," "Aşk ve Ceza," ve "Suskunlar" gibi başarılı dizilerde rol almıştır. Sinemada "Araf" filmi ile Altın Portakal adaylığı kazanmıştır. 2016 yılında "Gecenin Kraliçesi" dizisinde başrol oynamıştır. Şu anda TRT 1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinde rol almıştır. Son olarak ise Beni Bul dizisinde Demir karakterini oynayacaktır. Murat Yıldırım hakkında daha detaylı bilgi için Vikipedia sitesini ziyaret edebilirsiniz.

beni bul nazlı

Nazlı (Ebru Şahin)

Ebru Şahin Osman, 18 Mayıs 1994'te İstanbul'da doğmuş, Türk oyuncudur. İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi alarak kariyerine adım atmıştır. İlk olarak 2016 yılında "Kan Parası" filminde rol almış, ardından "İstanbullu Gelin" ve "Yasak Elma" dizilerinde yer almıştır. 2019 yılında "Hercai" dizisindeki Reyyan karakteri ile büyük bir çıkış yakalamış ve 46. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Son olarak ismi Beni Bul dizisi ile anılmaya başlamıştır ve dizi de Nazlı karakterini canlandıracaktır. Ebru Şahin ile ilgili daha fazla bilgi için Vikipedia sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

kerem özdoğan

Kerem Özdoğan

Var Bunlar ve Prens sizinde oynadığı roller ile kendisine izleyenleri hayran bırakan 6 Ağustos 1988 doğumlu oyuncu Beni Bul dizisinde de rol alacak.

Ezgi Eyüboğlu

Çağdaş Onur Öztürk

Uğur Çavuşoğlu

Zerrin Nişancı

Kubilay Karslıoğlu

Burcu Türünz

Gülin İyigü

Birsen Dürülü

Hakkı Ergök

Numan Çakır

Cemil Büyükdöğerli

Yıldırım Memişoğlu

Sude Belkıs

Toprak Kahraman

İzleyici eski Fox TV yeni adı ile Nox TV de birçok diziyi takip ediyor. Kızıl Goncalar, Gaddar, Kirli Sepeti, Hudutsuz Sevda, Yabani gibi birçok dizi sezonda izleyiciler tarafından izlenmekte ve reytinlerde de oldukça yüksek puanlar almaktadır. Beni Bul dizisi yeni sezonda hangi gün yayınlanacağı belli olmamış iken, reytingler de ne gibi sonuçlar alacağı hepimiz tarafından merak konusu haline gelmiş durumda. 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.