Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi ilde, şehirde çekiliyor?

Birçok kişi 11 Eylül tarihinde ilk bölümü yayınlanan Bambaşka Biri dizisi nerede çekiliyor sorusunu sormaya başladı. Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Haned Erçel ile Burak Deniz'in yer aldığı yapımın dizisinin nerede sahnesinin çekildiği merak ediliyor. Birçok izleyen dizinin çekildiği yer ile ilgili aramalar yapıyor. Peki, bambaşka biri nerede çekiliyor. İşte detaylar.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 15:20
Kaynak: Öznur Yıldız
https://www.yalovahayat.com/
Bambaşka Biri nerede çekiliyor? Bambaşka Biri dizisi hangi ilde, şehirde çekiliyor?

İzleyenler tarafından tam not alan dizi, 11 Eylül Pazartesi günü Fox Tv ekranlarında izleyicilerin karşısına çıktı. Dizi de Hande Erçel Savcı Leyla karakterini canlandırıyor. Gazeteci Kenan karakterini ise Burak Deniz canlandırıyor. Peki, Bambaşka Biri nerede çekiliyor? İşte merak edilen soruların cevabı.

Bambaşka Biri nerede çekiliyor

Bambaşka Biri nerede çekiliyor?

Uzun zamandır çok konuşulan diziler arasında yer alan ve Bambaşka Biri dizisi 1. bölümü ile dün akşam Fox Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkan dizi izleyenler tarafından tam not almış durumda. Peki, bambaşka biri dizisi nerede çekiliyor?

Konusu ile ön plana çıkan dizi izleyenlerin meraklı gözlerinden kaçmadı ve ilk bölümü ile izleyenleri etkilemeye başladı. Dizinin konusu ve oyuncu Bambaşka Biri oyuncu kadrosu ön plana çıkıyor.

Hande Erçel başarabilecek mi?

Uzun zamandır ekranlarda yer almayan oyunculardan biri olan Hande Erçel dizi de Savcı Leyla karakterini canlandırıyor. İzleyenler Hande Erçel'e Savcı karakterinin çok yakıştığını belirtiyor.

Bambaşka Biri hangi şehirde çekiliyor?

Fox Tv ekranlarında yayınlanan diziler arasında yerini alan Bambaşka Biri dizisi İstanbul semtlerinde çekiliyor. Dizinin birçok semtte çekildiği biliniyor ve dizi Gayrettepe, Beşiktaş ve birçok semtte çekimleri devam ediyor. Ama Bambaşka Biri dizisi İstanbul'da çekiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.