Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok?

Fox TV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Biri dizisi ilk bölümünden itibaren ilginç senaryosu ile seyircinin oldukça ilgisini çekmişti. Başrollerinde Hande Erçel ve Burak Deniz’in yer aldığı dizi ile ilgili final yapacağı iddiaları konuşuluyor. İzleyici tarafından beğenilen ve reytinglerde başarılı olan dizinin neden final kararı aldığı oldukça merak ediliyor. Dizinin yurt dışında büyük bir beğeni ile takip edildiği biliniyor. Peki, Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok? İşte bu soruların cevabı…

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2023 14:15
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 14:15
Kaynak: Hilal Baldemir
Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok?

Hande Erçel ve Burak Deniz’in başrollerini paylaştığı Bambaşka Biri dizisinin erken final yapacağı iddiaları dizinin sevenlerini üzdü. Oyunculardan ve yapım şirketinden henüz bir açıklama gelmedi fakat sosyal medyada dizinin 16. bölümde final yapacağı konuşuluyor. Dizinin başrollerinde, Hande Erçel, Burak Deniz, Cem Davran, Muttalip Müjdeci, Aslı Orcan, Gülçin Hatıhan, Berrin Atasoy, Uğur Uzunel, Begüm Akkaya, Polen Emre ve Menderes Samancılar yer alıyor. Peki,  Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu? Bambaşka Biri neden yok? İşte detaylar…

bambaşka biri dizisi neden bitiyor

Bambaşka Biri dizisi final mi yapıyor, bitiyor mu?

Bambaşka Biri dizisinin final yapacağı ile ilgili ilk bilgi gazeteci Birsen Altuntaş’tan geldi. Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiye göre, yurt dışında büyük ilgi gören dizinin yıl sonunda ekranlara veda etmeye hazırlandığı öğrenildi. Tims&B imzalı polisiye aşk dizisinin yeni bir gelişme olmazsa 16. bölüm ile ekranlara veda edecek.

bambaşka biri final ne zaman

12. bölümüyle ekranlara gelen dizinin yıl sonunda 16’ncı bölümüyle final yapması bekleniyor. Dizinin nasıl bir senaryo ile final yapacağı ve oyuncuların neler yaşayacağı büyük merak konusu.

bambaşka biri final tarihi

Bambaşka Biri neden yok?        

Bambaşka Biri dizisi son olarak 28 Kasım Salı günü 12’nci bölümüyle ekranlara geldi ve seyirciden büyük beğeni kazandı. Dizinin final kararına üzülen seyirci yapım şirketinden gelecek açıklamayı bekliyor. Öte yandan başarılı performansıyla uluslararası sektörde tanınan Burak Deniz, geçtiğimiz günlerde Dubai’de düzenlenen Uluslararası Arap Festivali’nde En İyi Uluslararası erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Bambaşka Biri dizisindeki performansıyla bu ödülü alan Deniz rol arkadaşlarına ve dizi ekibine teşekkür ettikten sonra, "Bugün burada olmak benim için çok büyük bir onur. Bizler televizyon ve film sektörüne emek veren tüm oyuncu ve yapımcı arkadaşlarımla birlikte hep bir hayal kurarak yola çıkıyoruz. Böylesine değerli ödüller almak ise bizi sadece mutlu etmekle kalmıyor aynı zamanda oldukça da motive ediyor. Buna vesile olan tüm oyuncu ve ekip arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim" demişti.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.