Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahar dizisi Doktor Evren kimdir? Gerçek adı nedir? Kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı?

Show tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan dizinin başrolünde Bahar ile doktor Evren arasında yaşanacak gelişmeler oldukça heyecan çekici ve birçok kişi tarafından merak konusu olmuş durumda. Birçok kişi dizide ki karakterler ile ilgili birçok bilgi hakkında merak içindeler. Peki, Bahar dizisi doktor Evren kimdir? Doktor Evren gerçek adı nedir? Evren nereli, kaç yaşında, sevgilisi var mı? İşte tüm detaylar

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 20:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 20:45
Kaynak: Hilal Baldemir
Bahar dizisi Doktor Evren kimdir? Gerçek adı nedir? Kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı?

Bahar dizisi oyuncuları arasında yer alan Doktor Evren karakterini canlandıran oyuncu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bahar karakterinin karaciğer enzimlerinde ki artış, karaciğer yetmezliğine sebep olmuş durumda. Bu nedenle Bahar hastane de yatacak, fakat eşinin detaydan dahi haberi yoktur. Doktor Evren ise Baharın yattığı hastane de çalışmaktadır. İlerleyen bölümlerde Bahar ile Evren arasında yaşanacaklar şimdiden merak konusu haline gelmiş durumda. Peki, Bahar dizisi doktor Evren kimdir? Doktor Evren gerçek adı nedir? Evren nereli, kaç yaşında, sevgilisi var mı? İşte tüm detaylar

Bahar dizisi Doktor Evren kimdir?

Bahar dizisi Doktor Evren kimdir?

Dizi de oldukça önemli bir karakteri canlandıran oyuncu dizi de cerrah bir doktor karakterini canlandırıyor. Bahar karaciğerlerinde ki sorun nedeni ile büyük bir sağlık problemi yaşamaktadır. Bu problemin üstesinden gelecek doktor ise tahmin edildiği gibi Doktor Evren olacaktır. İşinde oldukça uzman olan doktor Evren, hem de oldukça ilgi çekici bir kişidir. Çevresi tarafından sevilen ve işinde çok tanınmış kişiler arasında yer alır.

Bahar dizisi doktor Evren gerçek adı nedir?

Bahar dizisi doktor Evren gerçek adı nedir?

Dizi de Timur karakterini Buğra Gülsoy üstlenmektedir. Buğra Gülsoy, 22 Şubat 1982'de Ankara'da doğmuş olan ünlü bir Türk oyuncu, yönetmen ve yazardır. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Tiyatro eğitimi süresince pek çok tiyatro oyununda rol aldı ve birçok projede yer aldı. Televizyon kariyerine 2004 yılında "Nilgün" karakteriyle başladığı "Sırlar Dünyası" adlı dizideki rolüyle adını duyurdu. Ardından birçok dizide ve filmde rol aldı ve başarılı performanslarıyla dikkat çekti. "Bir Bulut Olsam", "Fatmagül'ün Suçu Ne?", "Gönül İşleri" gibi önemli projelerde yer aldı. Ayrıca "Aşk Yeniden" ve "Muhteşem Yüzyıl: Kösem" gibi dizilerde de başrol oynadı. Oyunculuğun yanı sıra yönetmenlik ve yazarlık da yapan Gülsoy, "Sonsuz Aşk" adlı bir romanı yayımladı ve kısa film projelerinde de yer aldı. Kariyerindeki başarılarıyla Türkiye'nin önde gelen isimlerinden biri haline gelen Buğra Gülsoy, çok yönlü yetenekleriyle sektörde önemli bir yere sahiptir.

Bahar dizisi Evren kaç yaşında?

Bahar dizisi Evren kaç yaşında?

22 Şubat 1982 Ankara doğumlu olan Buğra Gülsoy, bugün itibari ile 42 yaşındadır.

Bahar dizisi Evren nereli?

Sevilen oyuncu Ankara doğumludur.

Bahar dizisi Evren sevgilisi var mı?

2011 ile 2012 yılı arasında Burcu Kara, 2018 ile 2023 yılı arasında Nilüfer Gürbüz ile evlilik yaşamıştır. Özel hayatında ki bilinmeyen sebepler nedeni ile 2023 yılında Nlüfer hanımdan boşanan Buğra Gülsoy'un şuanda bir sevgilisi yoktur.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.