Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aldatmak Dizisi Oyuncuları Tam Kadro ATV ve Karakterleri

Atv ekranlarında yayınlanan ve severek izlenen diziler arasında yerini koruyan Aldatmak dizisi 2. sezonu ile izleyenler karşısına çıkmayı bekliyor. Aldatmak dizisi oyuncuları merak konusu olmuş durumda. Peki, Aldatmak oyuncu kadrosunda hangi oyuncular yer alıyor. İşte, Aldatmak dizisi kadrosu ile ilgili detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 28.08.2023 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Aldatmak Dizisi Oyuncuları Tam Kadro ATV ve Karakterleri

Atv ekranlarında yayınlanan Aldatmak konusu ile vatandaşlar tarafından tam not alan dizi, ilk sezonunu hızlı bir şekilde tamamladı. Haziran da sezon finali ile veda eden dizi ikinci sezonu ile izleyici karşısına çıkmayı bekliyor. İzleyenler Aldatmak dizisi oyuncu kadrosunda bir değişiklik olup olmadığını merak ediyor. Peki, Aldatmak dizisi oyuncu kadrosunda hangi oyuncular ve karaktarler yer alıyor.

Aldatmak dizisi oyuncuları

Aldatmak Güzide Yenersoy ( Vahide Perçin )

Vahide Perçin, İzmir'in Karşıyaka ilçesinde doğan ve Yunanistan göçmeni bir ailenin kızıdır. Babası kamyon şoförü, annesi ev hanımıdır. Lise eğitimini grafik alanında tamamladıktan sonra İktisat Fakültesi'ne girdi, ancak oyunculuk tutkusu ağır bastı. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'ne sınavlarına girerek kabul edildi ve okulu birincilikle tamamladı. Bu süreçte en büyük destekçisi, hocası Özdemir Nutku oldu. Mezun olduktan sonra Ankara'ya taşındı ve AST (Ankara Sanat Tiyatrosu) topluluğuna katıldı. Daha sonra Devlet Tiyatrosu'nun teklifini kabul ederek Adana'ya gitti.

Kariyerine adım attığı nokta, 2003 yılında başlayan "Bir İstanbul Masalı" dizisindeki Suzan Kozan rolüydü. Bu dizide ailesi İstanbul'a yerleşen bir karakteri canlandırdı. Ardından "Hırsız Polis" dizisindeki Fulya karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 2006 yılında "İlk Aşk" filminde Çetin Tekindor ile başrolü paylaştı. 2007-2009 yılları arasında yayınlanan "Annem" adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterine hayat verdi. "Adını Feriha Koydum" dizisinde Zehra Yılmaz karakterine başrol olarak hayat veriyordu, ancak sağlık sorunları nedeniyle diziden 3. sezon itibariyle ayrıldı. Ayrıca "Merhaba Hayat" adlı medikal dizi ve "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde Hürrem Sultan karakterini canlandırdı.

Özel hayatında, 1991 yılında AST oyuncusu Altan Gördüm ile evlendi ve eşinin soyadını aldı. 1994 yılında kızları Alize dünyaya geldi. 2011 yılında meme kanserine yakalandı ve tedavi gördü. 2013 yılında eşinden ayrıldı.

Aldatmak Ali Sezai Okuyan

Aldatmak Ali Sezai Okuyan ( Ercan Kesal )

Ercan Kesal, Aldatmak dizisinde Ali Sezai Okuyan karakterini canlandırıyor. Sezai, Nevşehir ve Ankara'da başarılı bir avukatlık kariyerine sahiptir ve hukuk büroları işletmektedir. Aynı zamanda şiir ve edebiyata büyük ilgi duyan bir kişiliğe sahiptir. Eşiyle ayrı yaşamaktadır ve iki çocuk babasıdır. Güzide ve Tarık ile okuldan arkadaşlardır ve geçmişte çok yakın bir dostlukları vardı. Ancak Güzide ve Tarık sevgili olunca, Sezai bu arkadaş grubundan uzaklaşmıştır. Otuz yıl sonra Güzide ile tekrar karşılaştığında, hayatında yeni bir başlangıç yapma fırsatı bulur ve hayatında önemli değişiklikler yaşar.

Aldatmak Tarık Yenersoy

Aldatmak Tarık Yenersoy ( Mustafa Uğurlu )

Mustafa Uğurlu, Aldatmak dizisinde Tarık Yenersoy karakterini canlandırıyor. Tarık, işinde başarılı bir avukattır ve kendi hukuk bürosuna sahiptir. Karizmatik bir kişiliğe sahiptir. Güzide ile aralarında belirgin bir problem olmasa da yılların birikimiyle evliliklerinde bir tür yorgunluk hissedilmektedir. Tarık, ailesinin yıllardır sakladığı büyük bir sırrı taşımaktadır ve bu sır açığa çıktığında hayatı büyük bir değişime uğrar.

Aldatmak Ozan Yenersoy

Aldatmak Ozan Yenersoy ( Yusuf Çim )

Yusuf Çim, Aldatmak dizisinde Ozan Yenersoy karakterini canlandırıyor. Ozan, Tarık ve Güzide'nin oğludur ve inşaat mühendisi olarak çalışmaktadır. Her şeyin en iyisi olma arzusuyla doludur ve sürekli olarak çalışmanın getirdiği yorgunluğu hisseder. Zenginlik ve lüks bir yaşamı hızlı bir şekilde elde etme isteği, onun başına büyük sorunlar açacaktır.

Aldatmak Oltan Kaşifoğlu

Aldatmak Oltan Kaşifoğlu ( Cem Bender )

Aldatmak Tolga Kaşifoğlu ( Caner Şahin )

Aldatmak Oylum Yenersoy

Aldatmak Oylum Yenersoy (Feyza Sevil Güngör )

Aldatmak Yeşim Denizeren

Aldatmak Yeşim Denizeren (Asena Girişken )

Aldatmak Ümit Özgüder ( Cem Sürgit )

Aldatmak Nazan Tokluca ( Meltem Baytok )

Aldatmak Elmas Heves ( Defne Samyeli )

Aldatmak Behram Dicleli

Aldatmak Behram Dicleli ( Aras Aydın )

Aldatmak dizisi 2. sezon ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezonda olacak oyuncular veya dizide ayrılacak karakterler halen belirlenmiş değil. Diziye deva edecek oyuncular belirlendiği anda haberimize eklenecektir.

İlginizi çekebilir

Kan Çiçekleri Oyuncuları ve Karakterleri

Dönence dizisi Oyuncuları ve Kadrosu

Safir Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.