Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile oyuncuları ne kadar kazanıyor? Aile Oyuncu maaşları ücretleri?

Show TV ekranlarının severek izlenen dizileri arasında yer alan Aile dizisi oyuncuları maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok seyirci arama motorlarında Aile oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı dizinin oyuncu maaşları çok merak ediliyor. İşte Aile oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2023 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Aile oyuncuları ne kadar kazanıyor? Aile Oyuncu maaşları ücretleri?

Show TV ekranlarının geçtiğimiz sezon başlayan ve severek izlenen dizileri arasında yer alan başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yer aldığı Aile dizisi oyuncuları maaşları en merak edilen konular arasında yer alıyor. Birçok seyirci arama motorlarında Aile oyuncuları maaşları hakkında bilgiler aramakta. İşte Aile oyuncularının bölüm başı aldıkları maaşlar ve ücretler...

Aile Oyuncuları Maaşları Ücretleri

Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı senaryosu ile Ay Yapım imzalı Aile dizisi, Show TV ekranlarında ilk bölümüyle 7 Mart'ta ekranlara geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi başarılı isimlerin bir araya geldiği dizinin her bölümü heyecanla bekleniyor. Özgün bir senaryosu olan dizi; Aslan'ın, psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ele alıyor.

Yayınlandığı ilk günden bugüne kadar Reyting sonuçlarında oldukça başarılı sıralama gösteren dizi ile ilgili birçok bilgi merak ediliyor. Bunlar arasında en çok merak edilen ise Aile oyuncuları maaşları yer alıyor. Peki Aile oyuncuları ne kadar kazanıyor? İşte detaylar...

Aile dizisi Kıvanç Tatlıtuğ maaş

Aile Aslan maaşı (Kıvanç Tatlıtuğ)

Türkiye’nin en başarılı ve en yakışıklı oyuncuları arasında gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ tabiki bölüm başı aldığı ücretle de çok konuşuluyor. Uzun süre ekranlara ara veren yakışıklı oyuncu Aile dizisi ile ekranlara dönmüş ve sektördeki en yüksek maaşı alarak adından bir kere daha söz ettirmişti. Kıvanç Tatlıtuğ Aile dizisiyle bölüm başı 1 Milyon TL kazanıyor bu da aylık kazancının 4 Milyon TL olduğunu gösteriyor.

Aile dizisi Serenay Sarıkaya maaş

Aile Devin maaş (Serenay Sarıkaya)

Aile dizisinin asi ve güzel Psikoloğu Devin aynı zamanda Aslan Soykan’ın da biricik karısı. Dizilerinden reklam filmlerine her işiyle olay olan Serenay Sarıkaya’da sektörde kaşesi en yüksek olan oyunculardan biri. Serenay Sarıkaya Aile dizisinde bölüm başı 850 bin TL kazanıyor. Güzel oyuncunun aylık kazansı 3.4 Milyon TL’ye tekabül ediyor.

Aile Dizisi Nejat İşler maaş

Aile Cihan maaş (Nejat İşler)

Son günlerde sağlık sorunları nedeniyle hastanede tedavi altına alındığı konuşulan Nejat İşler uzun zaman sonra Aile dizisiyle ekranlara dönmüştü. Oyuncunun sevenleri İşler’i yeniden ekranlarda görmekten büyük mutluluk duymuştu. Aile dizisinde Soykan ailesinin büyük oğlu Cihan’a hayat veren Nejat İşler Aile dizisiyle bölüm başı 200 bin TL kazanıyor. Ünlü oyuncunun aylık kazancı ise 800 bin TL.

Aile dizisi Canan Ergüder maaş

Aile Leyla maaşı (Canan Ergüder)

Meme kanseriyle mücadele eden ve hastalığı yenmeyi başaran Canan Ergüder, hastalığı sonrası ilk kez Aile dizisiyle ekran karşısına çıktı. Ünlü oyuncu dizide Soykan Ailesinin kızı Leyla’yı canlandırıyor. Dizide mutsuz bir evliliği olan Leyla aynı zamanda damar yumağı hastalığıyla da baş ediyor. Ünlü oyuncunun Aile dizisindeki haftalık maaşı 200 bin TL. Canan Ergüder aylık 800 bin TL kazanıyor.

Aile dizisinde oynayan oyuncular ile ilgili aldıkları maaşları konusunda birçok doğru yanlış bilgi yer alıyor. Bu bilgilerin en doğrusuna ulaşmak için en doğru ve güvenilir siteleri araştırmanız gerekir. İşte Aile oyuncularının bölüm başı aldığı maaşlar:

OYUNCU

ALDIĞI MAAŞ (Haftalık)

Kıvanç Tatlıtuğ (Aslan)

1 Milyon TL

Serenay Sarıkaya (Devin)

800 Bin TL

Nejat İşler (Cihan)

200 Bin TL

Canan Ergüder (Leyla)

200 Bin TL

Hilal Baldemir / Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.