Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aile Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Ay yapımın yapımcılığını üstlendiği Aile dizisi kadrosu belli olmuş olalı merak ediliyordu. Dizi başlar başlamaz reytinglerde ön plana çıkmış durumda. Başrollerini Serenay Sarıkaya Kıvanç Tatlıtuğ’un üstlendiği dizi son gaz devam ediyor. Canan Ergüder, Nur Süreri, Yüsra Geyik gibi isimlerde ön planda yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2023 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2023 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Aile Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Aile dizisi oyuncuları kimdir? sorusu ile sık sık karşılaştığımız şu günlerde bu sorunun cevabını sizler için hazırladık. Show Tv ekranlarında yayınlanan Aile dizisi oyuncu kadrosu merak konusu olmuş durumda. Aile dizisi oyuncuları netleşti ve oldukça göz büyüleyen oyuncu kadrosu ile ekranlar karşısına çıkıyor. 7 Mart 2023 tarihinde yayınlanmaya başlayan ilgi çekici dizi de Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ başrolleri paylaşıyor. Dizinin yapımcılısı ise Ay Yapım'dır. Dizisi 13. bölüm ile sezon finali yaptı.

Aile Dizisi Konusu Nedir?

Her salı günü akşamları Show ekranlarında izleyici ile buluşacak olan aile dizisi konusu ise ailesinden miras kalan bir gece kulübünü işleten genci konu ediniyor. Ailesi ile ara sıra sorunlar yaşayan genci konu alıyor. Devin ise Aslan'ın ailesine psikolojik destek vererek sorunları çözmeye çalışıyor.

İlginizi çekebilir Aile dizisi ikinci sezon ne zaman başlayacak?

Aile Oyuncuları

Aile Devin Aydın (Serenay Sarıkaya)

Aslında Özge Özpirinç ile anlaşma yapılacak olan Devin karakteri Serenay Sarıkaya oldu. Son zamanların en çok izlenen dizileri arasına girdiği Aile dizisi başrol karakteri Serenay Sarıkaya 1 Temmuz 1991 doğumlu. Ankara da dünyaya geldi. 32 yaşında olan oyuncu Miss Turkey yarışmasında ise ikinciliği elde etti. İlk ünlendiği diziler arasında Lale devri dizisi ve Medcezir dizisi yer alıyor. Oynadığı internet dizileri içinde Şahmeran ve Fi dizileri de yer alıyor. Sevgilisi olmayan Serenay Sarıkaya 1.75 boyunda 54 kilo olmaktadır.

Aile dizisi Devin güzel ve çok başarılı bir psikoloğu canlandırıyor. Devin Hülya karakterinin oğlu Aslan ile evlenir ve ailenin içine girer. Aileyi iyileştirmek için elinden gelen her şeyi dener.

İlginizi çekebilir Darmaduman dizisi oyuncuları ve karakterleri

Aile Aslan Soykan (Kıvanç Tatlıtuğ)

Aile Aslan Soykan (Kıvanç Tatlıtuğ)

Başrol oyuncuları içinde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ oldukça başarılı bir oyuncudur. 27 Ekim 1983 yılında Adana Şehrinde dünyaya gelmiştir. 2002 senesinde düzenlenmiş olan Best Of Model Türkiye yarışmasında birinci olan yakışıklı oyunculuk kariyerine bu basamaklardan çıkarak ulaştı. Oyunculuk eğitimini ise Okan Bayülgen ve Lâçin Ceylan’dan aldı. TV deneyimini Gümüş dizisi ile başlatan yakışıklı oyuncu 2008 yılında Aşk-ı memnu dizisinde parladı. Daha önce Ezel, çarpışma, Kuzey Güney, Organize İşler 2 gibi birçok yapımda da yer aldı.

Aile dizisinde ise Aslan Karakterine can verdi. Ailede önde gelen ve annesinin en çok değer verdiği oğlu olarak biliniyor. Sinirli ve çok bıçkın bir adama hayat veren Aslan Devinle karşılaşır ve ona ilk görüşte âşık olur. İş hayatını ve ailesini toparlamaya çalışan Devin onun dünyasının merkezi haline gelecektir.

İlginizi çekebilir Veda mektubu oyuncuları ve karakterleri

Aile Hülya Soykan (Nur Sürer)

Aile Hülya Soykan (Nur Sürer)

Aile dizisinden önce Camdaki kız dizisinde rol alan Nur Sürer Feride karakterine hayat veriyordu. Camdaki kız dizisinden Aile dizisine transfer olan oyuncu kariyer hayatı boyunca her zmaan güzel işlere imza attı. Tiyatro oyunculuğunu başarı ile gerçekleştiren Nur Sürer Tatar Ramazan, Bir litre  Gözyaşı, Kayıtdışı, Bana Artık Hicran dizilerinde de oynadı. 1954 senesinde Bursa şehrinde doğdu. 69 yaşında olan oyuncu usta tiyatrocu Sarp Kuray ve Bülent Kayabaş ile evlilik yapmıştır.

Aile dizisinde Hülya Soykan’a hayat verecek olan Nur Sürer Aslan karakterinin psikolojik sorunları olan annesine hayat veriyor. Oğlu için canını bile feda edebilecek olan Hülya Soykan Oğlunu saplantılı bir biçimde seviyor. Fakat oğluna ne kadar çok zarar verdiğinin farkında dahi değildir.

Aile Seher Soykan (Emel Göksu)

Aile Seher Soykan (Emel Göksu)

Emel Göksu Malatya doğumludur. 25 Şubat 1962 yılında doğan Emel Göksu İzmir ve İstanbul devlet tiyatrolarında görev yapan nadir sanatçılar arasındadır. Önceden oynadığı bizim evin halleri dizisinde fincan karakterine hayat vermesi ile de biliniyor. Ünlü oyuncu önceleri Ayrılık dizisi, kocamın ailesi dizisi, annem dizisinde de rol aldı.

İlginizi çekebilir Ruhun Duymaz oyuncuları ve karakterleri

Seher hanım Aslan karakterinin büyükannesi rolünü canlandırmakta. Babaannesi seher Aslan karakterini çok sever. Oğlunun ölümünden sonra aklını yitiren Seher aile ile birlikte yaşar. Seher karakteri Demans hastası sivri dilli ve inatçıdır.

Aile İbrahim Soykan (Levent Ülgen)

Aile İbrahim Soykan (Levent Ülgen)

En son baba dizisinde rol alan Levent 8 Ağustos 1962 senesinde dünyaya geldi. Konyalı olan levent Ülgen Akasya durağında oynamış olduğu Sinan karakteri ile seyircinin sevgisini kazandı. Hacettepe üniversitesinde Tiyatro bölümünü okumuştur. Kiralık aşk, kuzgun, gençliğim eyvah gibi birçok dizide oynadı. Şimdilerde ise aile oyuncuları içindedir.

İbo karakteri Levent Ülgen’in canlandırdığı Aslan’ın amcası rolündedir. İş konularından dolayı Aslan amcası İbo ile tartışma yaşayacak. Kardeşi Yusuf ailenin başına geçmiştir ve bunu hala hazmedememiştir.

Aile Cihan Soykan (Nejat İşler)

Aile Cihan Soykan (Nejat İşler)

Aslan karakterinin kardeşi rolünde olan Nejat İşler Cihan karakterine can verir. 29 şubat 1972 olan ünlü oyuncunun başı bir ara içki ile büyük dertteydi. Dizilere yeniden başlaması sevenlerinin sevindirdi. 51 yaşında olan oyuncu Mimar Sinan üniversitesinde oynculukla alakalı dersler almıştır. Sedef hastalığı yüzünden de TV kanallarından bir ara uzak kaldı. Son oynadığı diziler arasında Behzat Ç dizisi ve Çukur dizisi yer alıyor. 1.83 boyunda 73 kg ağırlığında olan Nejat İşler Bekardır.

Dizi'de Cihan Aslan karakterinin abisidir. İşlerin başına Cihan yerine Aslan geçmiştir. Soykan Ailesinin kara koyunu cihandır. 5 yıldır ailesi ile yaşamayan ve onlardan kopan Cihan tehlikesiz bir adam haline gelmiştir. Cihan psikoloğa gitmesi gereken bir karakterdir. Bunun nedeni ise babası Yusuf Soykan’ın onun yanında Cihan uyurken intihar etmesidir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.