Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova'da miniklerden örnek davranış

Yalova Hüdaverdi Aydın Ortaokulu öğrencileri TEMA gönüllüsü olarak, Çınarcık Halk Eğitim Merkezi ve Çınarcık Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2024 04:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2024 04:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova'da miniklerden örnek davranış

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde minikler herkese örnek olacak bir davranış sergiledi. Çınarcık Hüdaverdi Aydın Ortaokulu’nun 7/A sınıfı öğrencileri ve Öğretmen Figen Akkaya, Tema gönüllüsü olarak ilçede bulunan halk eğitim merkezi ve bir lisenin bahçesine fidan dikimi gerçekleştirdi. Gerçekleşen fidan dikim etkinliğine katılan isimler arasında Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak’ta hazır bulundu. Öğrenciler hem eğlendi hem de doğaya faydalı bir harekette bulundu.

Okul Yönetimi yapmış olduğu paylaşımda, TEMA gönüllüsü olarak Çınarcık Halk Eğitim Merkezi ve Çınarcık Anadolu Lisesi bahçesine fidan dikerek farkındalık yaratan öğrencilere ve öğretmenlere teşekkür etti. Yapılan paylaşımda, ‘’Bu anlamlı etkinlikte emeği geçen, başta Figen Akkaya öğretmenimiz ve diğer öğretmenlerimizle birlikte 7/A sınıfı öğrencilerine aynı zamanda katılımlarıyla destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nedim Karabacak’a bu anlamlı doğa etkinliği için teşekkür ederiz’’ ifadelerine yer verildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.