Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tuzla ve Çınarcık'ın sorunları ele alındı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü makamında ziyaret ederek Tuzla ve Çınarcık’ın sorunlarının ele alındığı bir görüşme gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 05:20
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 05:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Tuzla ve Çınarcık'ın sorunları ele alındı

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl’ü makamında ziyaret ederek, Tuzla ve Çınarcık’ın ortak sorunlarını ele aldıkları bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sırasında, her iki ilçenin karşılaştığı altyapı sorunları, çevre düzenlemeleri ve yerel hizmetler konuları detaylı bir şekilde ele alındı. Belediye başkanları, bölge halkının yaşam kalitesini artırmak için iş birliği içinde olacaklarını ve ortak projeler geliştireceklerini belirttiler.

Başkan Avni Kurt, burada Bingöl’e, projeler noktasında destek talebinde bulundu. Bingöl, Kurt’a destek sözü verdi ve görüşme hoş bir sohbet ile devam etti. Görüşme sonunda Kurt ve Bingöl birbirlerine hediyelerini takdim ederek, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi, görüşme burada son buldu.

‘’Teşekkür eder, başarılar dilerim’’

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, gerçekleştirdiği Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl ziyareti sonrasında şu ifadelere yer verdi, ‘’Genç, ufku açık belediye başkanımızla, Tuzla’nın ve Çınarcık’ın sorunlarını enine boyuna konuştuğumuz gibi; kendisinden projeler noktasında destek istedik. Destek sözü veren Sn. Bingöl’e, hoş sohbeti ve verimli geçen ziyarette sergilediği misafirperverlik hasebiyle teşekkür eder, İstanbul’un gözde ilçelerinden Tuzla’da gerçekleştireceği çalışmalarda kendisine başarılar dilerim.’’

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.