Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşvikiye, halı sahasına kavuştu

Teşvikiye Belediyesi tarafından 4 ay gibi bir sürede tamamlanan halı saha hizmete girdi. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, "Hizmetlerimiz devam edecek" dedi

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 02:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 02:22
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Teşvikiye, halı sahasına kavuştu

Teşvikiye Belediyesi tarafından bir süre önce temeli törenle atılan halı saha 4 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlanarak belde halkının hizmetine sunuldu. Beldenin bu tesise ihtiyacı olduğunu bu nedenle de zaman kaybetmeden çalışmalara başlayarak halı sahayı tamamladıklarını ifade eden Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, "Beldemize yeni bir tesis kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 29 Mart 2024 tarihinde temelini attığımız bu tesisi halkımıza kazandırdık. Artık burada futbol karşılaşmalarımız yapılabilecek. İmkanlarımız dahilinde beldemizin ihtiyaç duyduğu yatırımları sürdüreceğiz. Tesisimiz Teşvikiye halkına ve gençliğine hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Belde halkı da halı sahanın tamamlanarak hizmete girmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, "Bu tesisle ilgili belediye başkanımıza seçimden önce talepte bulunduk. O da sağ olsun seçimi beklemeden seçimden önce temeli attı. 4 ay gibi bir süre içerisinde de tesis tamamlandı. Artık gençlerimiz her türlü hava koşulunda burada spor yapabilecekler. Sözünü tutan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.