Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Teşvikiye’de işaretleme çalışmaları yapıldı

Teşvikiye Belediyesi, beldedeki yaya geçiş noktalarını yeniden düzenleyerek güvenli trafik için gerekli işaretlemeleri yaptı. Belediye Başkanı Mustafa Nurten, yapılan çalışmalarla yaz aylarında artan trafikte olası kazaların önlenmesini amaçladıklarını söyledi

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2024 07:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2024 07:15
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Teşvikiye’de işaretleme çalışmaları yapıldı

Teşvikiye Belediyesi, beldedeki yaya geçiş noktalarını yeniden belirleyip gerekli işaretlemeleri yaparak trafik güvenliği için önemli bir adım attı. Yaz aylarında tatilcilerin de gelişiyle beldede araç ve yaya trafiğinde artış yaşandığını dile getiren Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, bu anlamda trafiğin daha güvenli bir şekilde akmasını sağlamak adına gereken tüm çalışmaları yaptıklarını ifade etti.

Başkan Nurten, yapılan çalışmalarla ilgili olarak, “Yaz aylarında beldemizde yaşanan trafik yoğunluğunu daha güvenli hale getirmek için yaya geçiş noktalarını yeniden düzenledik ve gerekli işaretlemeleri yaptık. Amacımız, hem araç sürücülerinin hem de yayaların güvenliğini en üst düzeyde sağlamak. Bu çalışmalara devam ederek beldemizi daha yaşanabilir ve güvenli hale getireceğiz” dedi.

Yapılan bu çalışmalar, vatandaşlar tarafından da beğeni ile karşılandı. Beldede yaşayan ve tatil için gelen vatandaşlar, trafiğin daha güvenli hale gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Teşvikiye Belediyesi'ne teşekkür ettiler. Vatandaşlar, "Belediyemizin bu çalışması gerçekten çok önemliydi. Yaya geçiş noktalarının düzenlenmesi hem bizim hem de çocuklarımızın güvenliği için büyük bir adım. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz" şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.