Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Soyer’den doğalgaz müjdesi

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilçedeki doğalgaz olmayan sokaklara doğalgaz getirilmesi için Arsan Marmara Doğalgaz Dağıtım A.Ş. (ARMAGAZ) yetkilileriyle görüştü. Soyer, ilçenin daha fazla hane ve iş yerine doğalgaz ulaştırılması için kapsamlı bir çalışma başlatılacağını duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 07:40
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Soyer’den doğalgaz müjdesi

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ilçede doğalgaz bulunmayan sokaklardaki vatandaşların talepleri üzerine harekete geçti. Soyer, ARMAGAZ Bölge Müdürü Andaç Karalıkay ve İşletme Müdürü İbrahim Aşçı ile bir toplantı gerçekleştirerek bu sokaklara da doğalgazın getirilmesi talebinde bulundu. Toplantının ardından bir basın açıklaması yapan Soyer, “İlçemizde doğalgaz olmayan sokaklarımızın sayısı çok az. Bu sokaklarımızın da en kısa sürede doğalgazla buluşması için ARMAGAZ yetkilileriyle görüştük. Şubat ayı içerisinde Bitlis Sokak, Samsun Sokak ve Küçük Hasanbaba Sokak’ta doğalgaz çalışmalarına başlanacak. Bu sokaklarda ikamet eden vatandaşlarımızın uzun yıllardır süren doğalgaz sorunu çözüme kavuşacak” dedi.

Soyer, doğalgazın hem çevre dostu hem de ekonomik bir çözüm olduğunu belirterek, “Bu projeyle birlikte, ilçemizin enerji ihtiyacını daha verimli ve ekonomik bir şekilde karşılamayı hedefliyoruz. Doğalgazın ilçemizde yaygınlaşmasıyla birlikte, vatandaşlarımız daha konforlu bir yaşam sürdürebilecek. Bu önemli adımın ilçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.