Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Özel bireyler, Çınarcık Belediyesinin etkinliğinde gönüllerince eğlendi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği ve Spastik Engelliler Federasyonu üyeleriyle ‘Engelliler Haftası’ etkinliğinde bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2024 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2024 12:32
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Özel bireyler, Çınarcık Belediyesinin etkinliğinde gönüllerince eğlendi

Çınarcık Belediyesi 10-16 Mayıs Engelliler Haftası’nda Çınaraltı Çay Bahçesinde özel bireyler için bir dizi etkinlik düzenledi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı, Spastik Engelliler Federasyonu yönetimi, özel bireyler ve ailelerini katıldığı etkinlikler kahvaltı ile başladı. Kahvaltının ardından özel bireyler enstrüman çalarak yeteneklerini sergiledi. Doğum günü olan dernek üyeleri için pasta kesen özel bireyler etkinlikte şarkı söyleyip, dans ederek gönüllerince eğlendiler.

Bu özel etkinliğin ardından açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, engelli bireyler için hayata geçirilecek olan projeleri anlattı. Etkinliğe katılan özel bireylerin Engelliler Haftası’nı tek tek kutlayan Başkan Avni Kurt, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.