Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’li Başkan Temel sözünü tuttu, Esenköy Lisesinin temeli atıldı

Esenköy Belediyesi tarafından, Yalova Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle yapılan Esenköy Lisesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 12:47
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
MHP’li Başkan Temel sözünü tuttu, Esenköy Lisesinin temeli atıldı

MHP’nin Esenköy’de yeniden Belediye Başkan Aday olarak belirlediği mevcut Belediye Başkanı Mehmet Temel, 2019 yerel seçimlerinde öğrencilere verdiği lise projesi sözünü tuttu.Yıllardır lise eğitimi için Çınarcık ve Yalova’ya gitmek zorunda kalan öğrencileri rahatlatacak olan projenin temelleri Esenköy Belediyesi tarafından 28 Şubat Salı günü atıldı.

Esenköy Lisesi’nin temel atma törenine: Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel’in yanı sıra Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat, CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mehmet Kara, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Beldenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan lisenin temeli, belde imamlarının duaları eşliğinde atıldı. Yapılan duaların ardından kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet Temel, “Lisemizin yapımına büyük desteği olan Yalova Valisi Sayın Hülya Kaya ve İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’ye teşekkür ederim.” dedi.

Toplam tapu alanı 3 dönüm, kullanım alanı ise 7 dönüm olan proje sonunda 800 metrekare üzerinde bodrum katıyla beraber toplam 4 katlı okul binası inşa edilecek.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.