Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl!”

Çınarcık Belediyesi tarafından başlatılan “Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl" projesi tüm hızıyla devam ediyor. Kadınlara yönelik düzenlenen proje kapsamında çeşitli sportif aktiviteler gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 03:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 12:57
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
“Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl!”

Çınarcık Belediyesi’nin kadınlara yönelik hayata geçirdiği “Hayatına spor, vücuduna sağlık katmak için sen de bize katıl" projesi kapsamında, pilates, step aerobik, zumba ve HIIT Cardio aktiviteleri düzenlendi. İlçenin Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen aktivitelerde, kadınlar spor yaparak keyif dolu anlar yaşadı. Spor eğitmeni koordinatörlüğünde gerçekleşen aktivitelerle, kadınlara hem spor yapma alışkanlığı kazandırılıyor hem de sosyalleşmeleri sağlanıyor.

Ücretsiz aktiviteler için kayıt yaptırmak yeterli

Ücretsiz bir şekilde sunulan aktivitelere kayıt olmak isteyenlerin Çınarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne kayıt yapmaları gerektiğini söyleyen Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Aktivitelerimiz ücretsiz olup, projeden yararlanmak isteyen kadınların, Çınarcık Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne gelip kayıt işlemlerini yapmaları gerekiyor. Kadınlarımızın yaşamlarına zindelik ve keyif katan, belediyemizin bünyesinde çalışan bir spor eğitmeninin koordinatörlüğünde gerçekleşen aktivitelerimiz, her yaştan kadının spor yapma alışkanlığı kazanmasını ve sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyor” dedi.


Güldaniye Sofu Erdoğan

 

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.