Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık yaz sezonuna hazırlanıyor

Yaz sezonu yaklaşırken, Yalova'nın gözde tatil beldelerinden Çınarcık'ta da hummalı bir çalışma sürüyor. Çınarcık Belediyesi, kısa bir süre sonra dolup taşacak sahilleri ve parkları temizleyerek ve onararak ilçeyi sezona hazır hale getiriyor

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 04:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık yaz sezonuna hazırlanıyor

Çınarcık Belediyesi, yaz sezonu öncesinde sahilleri temizlemeye başladı. Ekipler, kumsallardaki kumları temizleyerek ve çöpleri toplayarak ilçeye gelecek olan tatilciler için konforlu bir ortam oluşturmaya çalışıyor. Halkın yoğun olarak kullandığı park ve bahçelerde de bakım ve onarım çalışmaları hız kazandı. Ekipler, parklarda bulunan oyun alanlarını onarıyor, yeşil alanları düzenliyor ve çimleri biçiyor.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçenin bu yıl yoğun bir sezon geçirmesini beklediklerini ifade etti. Kurt, sezona hazır olmak için çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, "Çınarcık ilçesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Marmara Bölgesi'nin en gözde tatil beldesi olarak çevre illerden çok sayıda vatandaşı kendisine çekecek. Bu nedenle de ilçemizi sezona hazır hale getirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kumsallarımızı temizliyoruz, park ve bahçelerimizi düzenliyoruz. İlçemize gelen misafirlerimizin keyifli bir tatil geçirmesi için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.