Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta sağlık bilgilendirmeleri yapıldı

Çınarcık İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezinde vatandaşlar ile bir araya geldi ve çeşitli sağlık konuları ile alakalı olarak bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 01:14
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta sağlık bilgilendirmeleri yapıldı

Çınarcık’ta sağlık çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çınarcık İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri sık sık sahaya çıkarak vatandaşları önemli sağlık konularında bilgilendiriyor ve farkındalık kazanmalarına yardımcı oluyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen çalışmalarda son olarak vatandaşlara; Kırım Kongo Kanamalı Ateşi, Bağımlılıkla Mücadele, Kanser Türleri ve Kanser Tarama Programları hakkında bilgilendirme yapıldı. Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlar hem kafalarına takılan soruları sorma fırsatı yakaladı hem de farkındalık kazandı. Çalışmaların ardından Mamografi randevuları alınmış kadınlar araçla Yalova KETEM'e taşınarak çekimlerinin yapılması sağlandı.

Çınarcık İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği bu tür etkinlikler, toplumun sağlık bilinci ve bilgilendirilmesi açısından önemli bir adım olarak görülürken bu tür bilgilendirme çalışmalarının devam edeceği belirtildi. Vatandaşlar ekiplere çalışmaları adına teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.