Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta sabah aktiviteleri heyecanla bekleniyor

Çınarcık Belediyesi, güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyen herkesi sabah aktivitelerine davet ettiklerini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 04:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2024 00:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta sabah aktiviteleri heyecanla bekleniyor

Çınarcık Belediyesi, güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyen tüm vatandaşları sabah aktivitelerine davet ediyor. Sağlıklı yaşamı teşvik etmek ve toplumsal kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlen sabah aktiviteleri, 09 Ekim Çarşamba günü saat: 09:00'da Çınarcık Cumhuriyet Meydanı'ndaki Zabıta Noktası yanından kalkacak servis ile Teşvikiye Mesire Alanında gerçekleştirilecek. Aktivitelerin içeriği ise şu şekildedir; Sabah Sporu, Pilates, Doğa Yürüyüşü, Hit Cardio, Zumba ve Tüm Vücut Antrenmanı.

Sabah aktiviteleri hakkında kısa bir açıklamada bulunan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Güne zinde ve keyifli bir başlangıç yapmak isteyen herkesi "Sabah Aktivitemize" bekliyoruz. Spor faaliyetlerimizi doğa ile iç içe açık alanlara taşıdık. Teşvikiye Mesire Alanında sabah sporumuzu yapacağız. Tüm halkımız davetlidir.’’

Vatandaşların hem eğlenceli hem de zinde bir gün geçirmesini sağlayacak olan bu önemli etkinlik için herhangi bir ön kayıt gerekmiyor, tüm vatandaşlar davetlidir.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.