Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Yalova’nın Çınarcık İlçesi’nde, yaklaşmakta olan Kurban Bayramı nedeniyle mezarlıklarda kapsamlı bir çalışma başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 01:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 01:30
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta mezarlıklar bayrama hazırlanıyor

Kurban Bayramı yaklaşıyor, vatandaşlar bayram için gün sayıyor. Çınarcık Belediyesi’de bu kapsamda anlamlı bir harekette bulunarak mezarlıklarda kapsamlı bir çalışma başlattı. Bayram nedeniyle Çınarcık’a gelen ve mezarlık ziyaretinde bulunacak olan vatandaşların mağdur olmaması ve mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda yapabilmeleri için, çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Çınarcık Belediyesi'nin bu önemli adımı, Kurban Bayramı’nın manevi atmosferini daha da güçlendirecek olarak görünüyor.

Mezarlık ziyaretlerinde bulunacak vatandaşlar, sevdiklerinin kabirlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda ziyaret etme imkanına sahip olacaklar.

Çınarcık sakinleri, bu özenli çalışmalardan dolayı duymuş oldukları memnuniyetlerini dile getirirken, bayramı dört gözle bekliyorlar. Belediye ekipleri ise, bayram öncesinde çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyorlar ve mezarlık alanlarını vatandaşların hizmetine hazır hale getiriyorlar.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.