Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta haşere ile mücadele hız kesmiyor

Çınarcık’ta yaz sezonunun başlaması ile birlikte belediye ekipleri de haşere mücadelesine hız verdiler. Çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen ilaçlarla sinek ve diğer böceklerle savaşan ekipler, yazlıkçıların rahat bir tatil geçirmeleri için çalışıyor

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2024 00:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2024 00:20
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta haşere ile mücadele hız kesmiyor

Çınarcık Belediyesi, yaz sezonunun başlaması ile birlikte ilçe genelindeki haşere ile mücadele çalışmalarında da vites yükseltti. Çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen ilaçlar kullanılan çalışmada, rögar, foseptik ve sineklerin üreyebileceği yerler ilaçlanıyor. Çalışmalarla karasinek ve diğer haşerelerden kaynaklanan salgın hastalıkları önlemek ve yaz sezonu dolayısı ile ilçeye gelen misafirlere temiz bir ortam sunulması amaçlanıyor.

Çınarcık Belediyesi Veterinerlik Hizmetleri ekipleri, çalışmalarını planlanan program çerçevesinde sürdürüyor. Ekipler, “Halkımızın sağlığı ve huzuru için çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. Yaz sezonunda ilçemize gelen misafirlerimize de en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz. Bu nedenle haşere ile mücadele çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz” dedi.

Çınarcık halkı da belediyenin yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirtti. Vatandaşlar, “Belediyemiz bizim için çok güzel hizmetler yapıyor. Haşere ile mücadele çalışması sayesinde sineklerden ve diğer böceklerden rahatsız olmuyoruz. Yaz sezonunda ilçemize gelen misafirlerimizi rahat ettirebileceğiz. Belediyemize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.