Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta halk günü toplantısı düzenledi

Çınarcık Kaymakamlığı, ilçede yaşayan vatandaşların şikayet ve taleplerini aktarabilmeleri adına önemli bir adım atarak, Halk Günü toplantısı düzenlendi. Çok sayıda ilçe sakini toplantıya katılarak Başkan Kurt’a öneri ve taleplerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 08:05
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta halk günü toplantısı düzenledi

Çınarcık Kaymkamlığı, ilçede yaşayan vatandaşların şikayet ve taleplerini iletebilmeleri amacıyla Halk Günü toplantısı düzenledi. Çınaraltı Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşen Halk Günü’ne; Çınarcık Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, Belediye Başkanı Avni Kurt, ilçe kurum amirleri, meclis üyeleri, belediyenin birim müdürleri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. 
Toplantıya katılım yüksek olurken, çok sayıda ilçe sakini, Kaymakam Atak’a ve Başkan Kurt’a öneri ve taleplerini ifade etme fırsatı buldu. Toplantıda, vatandaşlar çeşitli konular hakkında görüşlerini paylaşarak, belediyenin ve kaymakamlığın hizmetleri hakkında geri bildirimde bulundu. 
Başkan Kurt, katılımcıların dile getirdiği sorunları dikkatle dinleyerek, her bir talebin değerlendirileceğini belirtti. 

"Teşekkür ediyorum’’

Verimli geçen toplantıda, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a vatandaşlar tarafından çok sayıda soru yöneltildi. Soruları tek tek yanıtlayan Başkan Kurt, Halk Günü toplantısını düzenleyen Çınarcık Kaymakamlığı’na teşekkürlerini sundu. Bu tür toplantıların, yerel yönetim ile vatandaşlar arasında daha güçlü bir iletişim kurulmasına katkı sağladığını vurgulayan Başkan Kurt, "Amacımız, ilçemizin ihtiyaçlarına daha etkin bir şekilde yanıt vermek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini artırmak," şeklinde konuştu ve toplantıdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek

‘’Çınarcık Kaymakamlığı’na ve toplantıda bulunarak kıymetli görüşlerini paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.