Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta geleceğin fidanlarına ziyaret

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in eşi Elif Soyer, Geleceğimizin Minik Fidanları Projesi kapsamında ilçede dünyaya gelen bebekleri ve ailelerini ziyaret ediyor

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 06:33
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 06:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık’ta geleceğin fidanlarına ziyaret

Çınarcık Belediyesi, yeni doğan bebekleri ve ailelerini sevindiren bir projeyi hayata geçirdi. “Geleceğimizin Minik Fidanları” projesi kapsamında, ilçede yeni doğum yapan aileleri ziyaret ederek hediyeler veriliyor. Proje, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ile Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli tarafından yürütülüyor. Ekip, Çınarcık’ta gözlerini dünyaya açan minik fidanları evlerinde ziyaret ederek, bebekler için hazırlanan hediyeleri takdim ediyor.

Ayrıca, Belediye Başkanı Numan Soyer’in bebekleri için yazdığı mektubu da ailelere ulaştırıyor. Proje kapsamında son olarak Elisa, Asel, Şems Riad Abdullah, Aslan, Farah ve Lavinya bebekleri ziyaret eden ekip, mutlu ailelerle sohbet etti.


Aileler ise projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Elif Soyer ile ekibine ve Başkan Numan Soyer’e teşekkür ettiler. Çınarcık Belediyesi, projenin ilçede yeni doğum yapan tüm ailelere ulaşmayı hedeflediğini belirtti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.