Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta çift yön trafik uygulamasına geçildi

Yalova’nın yaz aylarında popülerlik kazanan önemli ilçesi Çınarcık’ın Belediye Başkanı Avni Kurt, sosyal medya üzerinden vatandaşlara önemli bir duyuruda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 01:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 16:09
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Çınarcık’ta çift yön trafik uygulamasına geçildi

Yalova’nın özellikle yaz aylarında popülerlik kazanan önemli ilçesi Çınarcık’ın Belediye Başkanı Avni Kurt, sosyal medya üzerinden vatandaşlara önemli bir çağrıda bulundu. Başkan Kurt, ilçede kış aylarında uygulanan çift yön trafik uygulamasını hatırlattı.

Başkan Kurt, paylaşımında, “İlçemizde kış aylarında uygulanan çift yön trafik uygulamasına geçilmiştir. Barbaros Caddesi ve Vali Akı Caddesi Trafik Zabıta ekiplerimiz tarafından çift yönlü olarak trafiğe açılmıştır. Bugünden itibariyle ilçe genelinde minibüsler güzergahlarını Vali Akı Caddesi'nden (geliş-gidiş) yapacaklar. Çift yön trafik uygulamasına geçildiğinden dolayı vatandaşlarımızın açık olan kapanlara dikkat etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur” açıklamasında bulundu. Kurt, ilçede halkın ve ziyaretçilerin kurallara uymasının hem çevre hem de toplumsal düzen açısından büyük önem taşıdığının altını çizdi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.