Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’ta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Çınarcık Belediyesi ekipleri, ilçenin çeşitli noktalarında yürüttüğü sahil düzenleme çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor. Son olarak Taşliman Mahallesi'nde başlatılan çalışmaların ardından şimdi sıra Harmanlar Mahallesi'nde.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 01:49
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 01:49
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’ta çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Çınarcık Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirdiği sahil düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Taşliman Mahallesi’nde yapılan çalışmalar sonrasında sıradaki durak Harmanlar Mahallesi oldu. Belediye ekiplerinin gayretleri ile gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde, Çınarcık’ta sahiller temizleniyor, yaza hazır hale getiriliyor, zarar gören yerlerde onarım çalışmaları yapılıyor ve de hattın düzenlenmesi adına önemli adımlar atılıyor.

Çınarcık halkı da bu çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek, belediyenin çabalarını takdir ettiklerini ifade ettiler. Belediye ekiplerinin gayretli çalışmalarıyla ilçenin sahil şeridi hem estetik hem de işlevsel açıdan yenilenerek yaşam kalitesini artırıyor. Ekipler ilçe genelinde sürdürülen çalışmaların devam edeceğini belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.