Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Kent Konseyi seçimi gerçekleşti! Okatan, güven tazeledi

Çınarcık Kent Konseyi yeni yönetimini belirledi. Yapılan seçimde mevcut başkan Tuncay Okatan güven tazeleyerek yeni dönemde de başkan seçildi

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2024 03:18
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2024 03:18
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık Kent Konseyi seçimi gerçekleşti! Okatan, güven tazeledi

Çınarcık Kent Konseyi’nin 2024 yılı Seçimli Genel Kurulu gerçekleşti. Çınarcık Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan kongrede, mevcut Başkan Tuncay Okatan yeniden seçildi. Çınarcık Kent Konseyi’nin 2024 yılı Seçimli Genel Kuruna katılan Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, “Yeni dönemde Kent Konseyimizin daha aktif, daha fonksiyonel ve işlevsel olmasını, Kent Konseyi yönetmeliğinde geçen görevlerini yerine getirerek daha etkin bir yapıya dönüşmesini arzu ediyorum. Bu noktada belediye olarak, kent yaşamına katkı sunacak tüm çalışmalarda, konseyimize destek sunmaya hazırız. Bu vesileyle tekrardan Kent Konseyi Başkanlığına seçilen Tuncay Okatan'ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederim” dedi.

Seçimli Genel Kurul’da tekrar seçilen mevcut Başkan Tuncay Okatan, “Genel kurulumuza katılan bizleri tekrardan bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Çınarcık için kent yaşamına değer katacak çalışmalara ağırlık vereceğiz. Bu bağlamda bizlere destek verecek olan Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt'a şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.