Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık İstihdam Masası Birimi çalışmalarını sürdürüyor

Çınarcık Belediyesi tarafından kurulan İstihdam Masası Birimi, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 04:18
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 04:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık İstihdam Masası Birimi çalışmalarını sürdürüyor

Çınarcık Belediyesi’nin İnsan Kaynakları Müdürlüğü bünyesinde kurulan İstihdam Masası Birimi, kısa sürede birçok insana iş imkanı sağlama başarısını sürdürüyor. İstihdam masası Birimi yaptığı çalışmalarda son olarak, Ges Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş. yetkilileri ile iş arayan vatandaşları buluşturan bir etkinlik düzenlendi. Toplantıya katılım sağlayan vatandaşlar iş umuduyla geldikleri salonda, firma yetkilileri ile görüşüp, kendileri için uygun olan pozisyonlara başvurularını yaptılar.

Çınarcık Belediyesi İstihdam Masası Birimi, iş arayan herkesi benzer etkinliklerde bir araya getirerek desteklemeye devam ediyor. Detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak isteyenler, Belediye İnsan Kaynakları Müdürlüğü'ne başvurabilirler.

‘’Müracaat etmeye davet ediyoruz’’

Çınarcık Belediyesi tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada, ‘’Belediyemizin İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün çatısı altında kurulup kısa zamanda çok sayıda insana iş imkanı sağlayan İstihdam Masası birimimiz, çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Birim; belediyemizin Meclis Toplantı Salonunda, Altınova Tersaneler Bölgesinde hizmet veren Ges Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş’nin yetkilileri ile iş arayan vatandaşları buluşturdu. Toplantıya katılım sağlayan vatandaşlarımız iş umuduyla geldikleri salonda, firma yetkilileri ile görüşüp uygun pozisyonlara başvurularını yaptılar.

Yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlara vesile olmasını diliyor; iş arayışı olan tüm vatandaşlarımızı, İstihdam Masası birimimize müracaat etmeye davet ediyoruz’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.