Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Çiçek Yuvası Anaokulu ‘Çiçek’ açtı

Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci, Şube Müdürü Şehmuz Polat, Anaokulu Müdürü Osman Özkan, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla Çiçek Yuvası Anaokulu'nda yeni oyun alanının açılışı gerçekleşti

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2024 03:20
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 15:34
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık Çiçek Yuvası Anaokulu ‘Çiçek’ açtı

Çiçek Yuvası Anaokulu çocuklara oyun formunda eğitim vereceği ve çocukların eğlenmesine de katkı sunacak olan oyun alanını açtı. Açılışa Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci ve Şube Müdürü Şehmuz Polat da katıldı. Açılışta konuşan Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci, “Çocuklarımızın eğitim süreçlerinde oyun ve eğlenceyi birleştiren bu tür alanlar çok önemli. Burada yapılan çalışmaları takdir ediyor ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eğitim, sadece sınıflarda değil, her alanda devam ediyor” dedi.


Minik öğrencilerle de yakından ilgilenen Demirci, velilerle eğitim üzerine istişarelerde bulundu.

Çiçek Yuvası Anaokulu Müdürü Osman Özkan ise, "Amacımız, çocukların eğitimini oyunla birleştirerek onların gelişimlerine katkı sağlamak. Anaokulları, çocukların eğitim temellerini aldıkları yerlerdir ve bu yeni oyun alanı, çocuklarımızın temel eğitime daha eğlenceli ve etkili bir şekilde hazırlanmasına yardımcı olacak" diye konuştu.

Veliler de oyun alanının açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul yönetimine teşekkür etti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.