Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediyesi Whatsapp hattını duyurdu

Çınarcık Belediyesi yapmış olduğu duyuruda Whatsapp hattını duyurdu ve vatandaşların bu hat üzerinden 7/24 kendilerine ulaşabileceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 06:19
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 06:19
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık Belediyesi Whatsapp hattını duyurdu

 Çınarcık Belediyesi, vatandaşların hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için iletişim kanalı olan Whatsapp hattını duyurdu. Belediye yetkilileri, bu hattın vatandaşların 7/24 kendilerine ulaşabileceği bir iletişim imkanı sunduğunu belirtti. Çınarcık Belediyesi tarafından konu ile alakalı olarak yapılmış olan duyuruda, artık belediye hizmetleriyle ilgili soruların, öneri ve şikayetlerin bu Whatsapp hattı üzerinden iletilmesinin mümkün olduğu vurgulandı. Bu adımın, halkın belediye hizmetlerine daha hızlı ve etkin bir şekilde erişebilmesini sağlamayı amaçladığı bildirildi.

‘’Çınarcık’ta çözüm var’’

Çınarcık Belediyesi ‘’Çınarcık’ta çözüm var’’ diyerek, ‘’ Çınarcık Belediyesi olarak, sizlerin sorunlarına en hızlı şekilde çözüm bulmak için 7/24 yanınızdayız. Fotoğraf, video ya da konum göndererek, belediyemiz tarafından çözülmesini istediğiniz konuları WhatsApp Çözüm Hattımıza iletebilirsiniz. Birlikte daha güzel bir Çınarcık için WhatsApp Çözüm Hattı: 0538 442 40 40’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.