Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediyesi’nin, ‘Yeni doğan bebek’ ziyareti devam ediyor

Çınarcık Belediyesi, “Geleceğimizin Minik Fidanları” projesi kapsamında ilçede yeni doğum yapan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 06:15
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 06:15
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık Belediyesi’nin, ‘Yeni doğan bebek’ ziyareti devam ediyor

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in eşi Elif Soyer ile Kültür ve Sosyal İşler Şefliği personeli, Çınarcık’ta dünyaya gelen, “Geleceğin Minik Fidanları” olan çocukları ziyaret ederek, ailelere hediye takdim etti.

Yeni doğan: Nisanur, Meryem, Nefes Çam, Ali Asaf, Berfin, Demir Yaman, Elif, Cihangir Mecit, Ömer, Selim Alp, Atlas, Suğra Nida ve Poyraz Asaf bebekleri ziyaret eden Elif Soyer ve belediye personelleri, ailelere de hediyelerini takdim etti.

Çınarcık’ta ikamet eden yeni doğum yapmış ailelerin evlerine tek tek misafir olarak, bebeklerine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileklerini ileten Soyer ve Çınarcık Belediyesi personelleri ziyaretlerine devam edecek.

Düzenli olarak devam eden bu uygulamadan memnun olduklarını ifade eden aileler de Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’e bebekleri için yazdığı mektup ve sevinçlerine ortak oldukları için Elif Soyer ile belediye ekibine teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.