Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde düzenli olarak gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmaları hız kesmeden aralıksız olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2024 04:57
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2024 04:57
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Çınarcık Belediyesi çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor

Çınarcık Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde sürdürülen çevre düzenleme çalışmalarına tam gaz devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında temizlik ve düzenleme çalışmaları gerçekleştiren ekipler bu sayede; daha temiz, daha modern ve daha yaşanılabilir bir Çınarcık oluşturmayı hedefliyor.

Belediye ekipleri, Cumhuriyet Meydanı’nın yanı başında yer alan Ata Park’ta çiçek ekimi yaptı. Yapılan çiçek ekimiyle birlikte, Ata Park daha güzel bir görünüme kavuştu. İlçe sakinleri gerçekleştirilen hizmetler adına memnuniyetlerini ifade etti ve Çınarcık Belediyesi’ne teşekkür ederek çalışmaların devamını beklediklerini söyledi.

Çınarcık Belediyesi tarafından konu ile ilgili olarak yapılan paylaşımda vatandaşlar bilgilendirildi ve çalışmaların hız kesmeden devam edeceği belirtildi. Yapılan açıklamada, “Belediye olarak halkın ortak kullanımına açık tüm yerleşim alanlarını temiz, sağlıklı ve düzenli halde tutmak için faaliyet gösteren ekiplerimiz, yeşil alanların tamamında çiçek ekme çalışmalarını sürdürmeye devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.