Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'tan Polis Haftası ziyareti

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Polis Haftası münasebetiyle Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette CHP Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin ve Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 06:12
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 06:12
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'tan Polis Haftası ziyareti

Türk Polis Teşkilatının 179’ncu kuruluş yıldönümü Çınarcık ilçesinde de kutlandı. Bu çerçevede Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi ve polislerin Polis Haftası'nı kutlayan Başkan Kurt, "Çınarcık Belediyesi olarak, İlçe Emniyet Müdürlüğü'müze her türlü desteği vermeye ve her türlü iş birliğini yapmaya hazırız." dedi.
Konuşmasında emniyet güçlerinin özveriyle çalıştığını ve vatandaşların huzuru için büyük emek verdiğini belirten Başkan Kurt, "Polislerimiz, 7 gün 24 saat görev başında, canla başla çalışarak hepimizin huzurunu ve güvenliğini sağlıyor. Bu vesileyle tüm emniyet mensuplarımıza Polis Haftası'nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Ziyaretten dolayı Başkan Kurt ve beraberindekilere teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi, "Çınarcık Belediyesi'nin desteğini her zaman hissediyoruz. Bu vesileyle Başkan Kurt'a ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.
Ziyaret, Başkan Kurt ve beraberindekilerin İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çingi ve polislerle hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.