Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, atıl durumdaki yapılarda incelemelerde bulundu

Çınarcık Belediyesi tarafından ilçe merkezinde bulunan eski ve harabe yapıların bakım-onarım işlemlerinin gerçekleştirilmesi için yapılan incelemeler kesintisiz olarak sürdürülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 00:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2024 14:45
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, atıl durumdaki yapılarda incelemelerde bulundu

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt; ilçede benzin istasyonunun altında bulunan, belediyeye ait yapıda incelemelerde bulundu. Başkan Kurt, atıl durumdaki bu yapının, vatandaşa hizmet veren kaliteli bir yapıya dönüştürüleceğinin müjdesini verdi. Gerekli gördükleri yerlere olabildiğince hızlı müdahale etmeye çalışan Çınarcık Belediyesi, arızalı ve eskiyen yapıların zamanında onarılmasını kısa zaman içerisinde gerçekleştireceğini açıkladı. Ekipler, hem görsel hem de işlevsel açıdan yetersiz olan yapılardaki eksiklikleri tespit edecek.

Çınarcık Belediyesi gerçekleştirilen faaliyeti sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşarak, “Belediye Başkanımız Avni Kurt; benzin istasyonunun altında bulunan, belediyemize ait yapıda incelemelerde bulundu. Başkan Kurt, atıl durumdaki bu yapının, vatandaşa hizmet veren kaliteli bir yapıya dönüştürüleceğinin müjdesini verdi” açıklamasında bulundu.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.