Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınarcık’a bin 800 kişilik spor tesisi

Çınarcık Belediyesi, ilçeye yeni bir spor tesisi kazandırmak için protokol imzaladı. Yapım çalışmaları devam eden tesis, 80x120 metre sentetik çim saha, bin 800 kapasiteli seyirci tribünü ve soyunma odalarından oluşacak

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2024 02:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2024 02:44
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çınarcık’a bin 800 kişilik spor tesisi

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, ilçeye modern bir spor tesisi kazandırmak için önemli bir adım attı. Soyer, Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk ile birlikte yeni spor tesisi futbol sahasının yapım protokolünü imzaladı. Protokolün ardından, ekipler yapım çalışmalarına hızla başladı.

Yapım çalışmaları tüm hızıyla devam eden yeni spor tesisi, Çınarcık’a yakışan bir spor tesisi olacak. Tesis, 80x120 metre sentetik çim sahadan, bin 800 kapasiteli seyirci tribünden ve soyunma odalarından oluşacak. Tesisin en kısa sürede tamamlanarak, Çınarcık halkının hizmetine sunulması planlanıyor.

İlçeye spor alanında önemli bir yatırım yaptıklarını belirten Soyer, “Çınarcık’ımıza yeni bir spor tesisi kazandırmak için protokol imzaladık. Bu tesis, ilçemizin spor potansiyelini artıracak, gençlerimize ve sporcularımıza yeni imkanlar sunacak, ilçemizin sportif başarılarını yükseltecek. Tesisimiz, modern ve kaliteli bir futbol sahası olacak. Çınarcık halkı, bu tesisi en kısa sürede kullanmaya başlayacak. Bu tesisin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.