Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Büyükgümüş balıkçı barınağını yerinde inceledi

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel balıkçı barınağını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 03:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 03:58
Kaynak: Murat Can Aytemur
Büyükgümüş balıkçı barınağını yerinde inceledi

Geçtiğimiz hafta meydana gelen şiddetli fırtına ve sağanak yağış sonrasında, Esenköy’de bulunan balıkçı barınakları ciddi oranda zarar görmüştü. AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, fırtınadan zarar gören barınakların olduğu bölgeye giderek son halini gözlemledi. Sonrasında ise yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişareler gerçekleştirerek fikir alışverişinde bulundular.

Çok sayıda balıkçının doğrudan etkilendiği, meydana gelen zarar ile alakalı balıkçılarla bizzat görüşmeyi de ihmal etmeyen AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş güncel durum ile alakalı balıkçılar ile konuşarak bilgi aldı. Alanda inceleme gerçekleştiren. AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel bölgede yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşarak, önlem amaçlı yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulundu. 

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.