Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Numan Soyer'e ziyaret

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer Bursa Büyükşehehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı Çınarcık'ta makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2023 13:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2023 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan Numan Soyer'e ziyaret

  Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer Bursa Büyükşehehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı Çınarcık'ta makamında ağırladı.Numan Soyer ve Alinur Aktaş gerçekleştirilen görüşmede Bursa ve Çınarcık ile ilgili karşılıklı istişarelerde bulundular ve ülke gündeminden bahsettiler. Numan Soyer ve Alinur Aktaş Çınarcık'ta ve Bursa'da yaptıkları çalışmalardan ve projelerden bahsettikten sonra gelecek ile ilgili projelerini birbirlerine anlatarak fikir alışverişinde bulundular. Numan Soyer ve Alinur Aktaş  Çınarcık Bedeliyesi'nin İnsan kaynakları Eğitim Müdürü Dilek Çam'ın oğlu Oğulcan ile Sultan'ın nikahını gerçekleştirerek evlilik cüzdanlarını teslim ettiler.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş; ''İstanbul'un karşı semtinde doğası ve havasıyla güzel olan Çınarcık'ta bulunmaktan memnun olduğunu ifade ederek, misafirliğinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'e ve ekibine teşekkür ederek, başarılar diledi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.