Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye personeline indirimli diş sağlığı hizmeti sağlanacak

Çınarcık Belediyesi, belediye personelleri için önemli bir adım atarak, Yalova Beyaz Işık Diş Polikliniği ile indirim protokolü imzaladı. İmzalanan bu protokol sayesinde belediye personelleri diş sağlığı hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 03:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:18
Kaynak: Murat Can Aytemur
Belediye personeline indirimli diş sağlığı hizmeti sağlanacak

Yalova Beyaz Işık Diş Polikliniği’nin Medikal Direktörü Mert Geyik, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’u makamında ziyaret etti. Burada gerçekleştirilen görüşmede Başkan Kurt’a çalışmalarında başarılar dileyen Geyik, tebriklerini iletti. Görüşmenin devamına ise Yalova ve Çınarcık hakkında güncel konular konuşuldu ve diş sağlığı hizmetlerinin önemine değinildi. Görüşme esnasında, Çınarcık Belediyesi, personelinin sağlığını ön planda tutarak önemli bir adım attı. Yalova Beyaz Işık Diş Polikliniği ile imzalanan indirim protokolü sayesinde, belediye personelleri diş sağlığı hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecek.

Bu protokol, belediye çalışanlarının diş sağlığına yönelik ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlık harcamalarını azaltmak amacıyla hayata geçirildi. İndirimli hizmet, personelin daha kaliteli ve uygun fiyatlarla diş tedavisi almasını sağlayacak. Belediye personeli, Yalova Beyaz Işık Diş Polikliniği'nde sunulacak indirimli hizmetten faydalanarak, diş sağlığı ile ilgili kontrollerini ve tedavilerini daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, yapılan anlaşmanın personelin yaşam kalitesini artıracağını belirterek, "Yalova Beyaz Işık Diş Polikliniği’nde indirimli şekilde sağlık hizmeti verilmesini içeren bir protokol imzaladık. Belediye personelimizin her daim yanındayız. Kıymetli misafirimize, nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerimi ifade ediyorum’’ diye belirtti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ve karşılıklı teşekkürler ile birlikte son buldu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.