Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, çok sayıda misafirini makamında ağırlamaya devam ediyor. Başkan Kurt, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2024 05:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2024 05:20
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Kurt ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden bu yana görevine devam eden Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, belediyenin makam kapısını misafirlerine açmayı sürdürüyor.

Şu ana kadar geçen zaman içerisinde çok sayıda hemşehrisine ve kurum yöneticilerine kapısını açan Başkan Kurt son olarak; Uğur Okullarından Ali Özbağçı, Davut Çatal, Başak Çatal, Serdar Bulut, Oktay Çolak, ilçe sakinlerinden; Ünsal Çoşgun, Eren Özen, Şebnem Çevik, Aytül Çevik, Süleyman Palamutoğlu, Besime Palamutoğlu, Begüm Palamutoğlu, Diyetisyen Ersin Özdemir, Cemal Özdemir ve Çınarcıklı hayvanseverler, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kendisine gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında kısa bir açıklamada bulundu ve duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Kurt sözlerinde, ‘’ Nazik ziyaretleri ve başarı dileklerinden ötürü, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.