Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt, minik futbolcularla bir araya geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Çınarcık Belediyespor'un yaz futbol okulundaki minik futbolcularla antrenmanda buluştu, onlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 02:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Kurt, minik futbolcularla bir araya geldi

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, sporun ve gençlerin gelişimi için önemli bir adım olarak görülen Çınarcık Belediyespor'un yaz futbol okulunda minik futbolcularla bir araya geldi. Başkan Kurt'un katılımıyla gerçekleşen ve birbirinden renkli görüntülere sahne olan etkinlikte, miniklerle samimi bir ortamda buluşarak antrenmanlarını izleyen Kurt aynı zamanda da onlarla sohbet etmeyi ihmal etmedi. Miniklerle birlikte sahaya inen Başkan Kurt, antrenman sırasında futbolcuların performansını yakından izleme fırsatı buldu ve gençlerin spora yönlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Kurt yaptığı paylaşımda “Çınarcık Belediyespor’un yaz futbol okulundaki minik futbolcularla antrenmanda bir araya geldik. Onlarla ayaküstü sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdik. Hepsine güzel bir gelecek diliyorum. Bahtları, yolları açık olsun.” İfadelerinde bulundu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.