Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt'a sürpriz doğum günü

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a, ailesi ve belediye personelleri tarafından sürpriz bir doğum günü kutlaması gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 10:40
Kaynak: Murat Can Aytemur
Başkan Kurt'a sürpriz doğum günü

Çınarcık Belediyesi, Başkan Avni Kurt’un doğum günü kutlamasında bir araya geldi. Ailesini ve belediye personellerini karşısında gören Kurt, düzenlenen sürpriz kutlama etkinliğinde şaşkınlığını gizleyemedi ve mutluluğunu ifade etti. Personeller teker teker Başkan Kurt’a yeni yaşında mutluluklar dilerken aynı zamanda da fotoğraflar çekildi ve kutlama renkli anlara sahne oldu.

‘’Her şey gönlünüzce olsun’’

Pasta kesilmeden önce kısa bir konuşma gerçekleştiren Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt sözlerinde şu ifadelere yer verdi, ‘’Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir ailenin içerisinde olduğumu düşünüyorum, gerçekten biz büyük bir aileyiz. Burada herkesin çok büyük emeği var. Hakkınızı öncelikle bana helal edin, benden yana helal olsun. Bu anlar güzel anlar, doğum günleri güzeldir, bir yaş daha aldık şükürler olsun ama önemli olan; yaşın hep birlikte sağlık, huzur ve mutlu bir şekilde olmasıdır. Yolumuz açık olsun, güzel günlerimiz hep beraber olsun. İnanıyorum bizler hep bu yolda birlikte yürüyeceğiz buna inanıyorum. Her şey gönlünüzce olsun, emeğinize sağlık. Beni dünyaya getiren nur yüzlü anacığıma, eşime, çocuklarıma, hayatın bütün yükünü birlikte omuzladığımız tüm aileme; gerek iş hayatım, gerekse de siyasi yaşamım boyunca desteklerini benden hiç esirgemedikleri ve bana daima itimat duydukları için kalben teşekkür ediyorum.’’

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt'un doğum günü kutlaması, katılımcılar arasında samimi ve sevgi dolu bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Kurt, personeller ile birlikte toplu bir hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.