Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kurt’a gerçekleştirilen ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor

Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, çok sayıda ziyaretçisini makamında ağırlamaya devam ediyor. Başkan Kurt, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, kendisine gerçekleştirilen ziyaretleri makamında kabul etti. Ziyarette Çınarcık’ta şu zamana kadar yapılmış olan çalışmalar ele alınıp değerlendiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 04:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 16:23
Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi
Başkan Kurt’a gerçekleştirilen ziyaretlerin ardı arkası kesilmiyor

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde göreve geldiğinden bu yana çalışmalarına devam eden Çınarcık Belediye Başkan Avni Kurt, belediyenin makam kapısını ziyaretçilerine açmayı tüm hızıyla sürdürüyor. Şu ana kadar geçen süreçte çok sayıda hemşehrisine ve ilçenin önde gelen isimlerine kapısını açan Başkan Kurt’a son olarak; Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Eyüp Kurtul, Başkan Yardımcısı Emrah Başarıcı, Cem Ateş ve Nermin Yıldız Topaloğlu, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Bu ziyaretin ardından, Başkan Avni Kurt; Hüseyin ve Özgür Tekeroğlu ile eski Çamlık Mahallesi Muhtarı Mehmet Edepali’yi makamında ağırladı. Günün son ziyareti ise, Zeyni, Emir ve Zeki Ülger tarafından gerçekleşti. Başkan Kurt, kıymetli misafirlerine nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri nedeniyle teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Kaynak: Mehmet Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.