Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı sporculardan Milli Eğitim Müdürü Demirci’ye tebrik ziyareti

Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımı sporcuları, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci’ye tebrik ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 05:53
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 05:53
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Başarılı sporculardan Milli Eğitim Müdürü Demirci’ye tebrik ziyareti

Haziran ayında yapılan atamalarla Çınarcık Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Nedim Karabacak, Altınova’nın yeni Milli Eğitim Müdürü olurken, Çınarcık Milli Eğitim Müdürü görevine Mesut Demirci atandı. Göreve başladığı haziran ayından bu yana kendisini tebrik etmek için gelen kurum müdürlerini, siyasi parti temsilcilerini ve vatandaşları ağırlayan Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Demirci bu defa başarılı sporcuları ağırladı.

Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Antrenörü Mustafa Canan Taş ve Çınarcık Belediyespor Kulübü Karate Takımı sporcularının yaptığı ziyarette, milli takımın başarılı sporcularından Berat Sevik ve Kübra Özden de yer aldı. Yeni Milli Eğitim Müdürünü tebrik eden sporcular, ilerleyen dönemde yapılacak olan müsabakalar hakkında Mesut Demirci’ye bilgi verdi. İlçe Müdürü Demirci’yi tebrik eden Karate Antrenörü Mustafa Canan Taş, başarı dileklerini iletti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.