Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiftlikköy’e Kır Düğün Salonu ve Mesire Alanı müjdesi

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ilçenin ihtiyaç duyduğu Kır Düğün Salonu ve Mesire Alanı için düğmeye bastıklarının müjdesini verdi. 16 dönümlük arazi üzerinde oluşturulacak sosyal tesis kısa süre içerisinde ihaleye çıkacak

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 08:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çiftlikköy’e Kır Düğün Salonu ve Mesire Alanı müjdesi

Çiftlikköy ilçesinin yıllardır özlemini çektiği Kır Düğün Salonu ve Mesire Alanı’na kavuşmasına az bir süre kaldı. Müjde ise Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’dan geldi. Silpagar, İhlas Evleri mevkiinde mülkiyeti belediyeye ait olan 16 dönümlük arazinin içerisinde kapalı bir alan ve dijital kütüphanenin de yer alacağı sosyal bir tesise dönüştürüleceğini söyledi. Planların tamamlandığını da dile getiren Silpagar, “İhlas Evleri olduğu yerde 16 dönümlük belediyemize ait bir arazimiz var. Oldukça güzel bir manzaraya sahip bu araziyi halkımız için hem bir Kır Düğün Salonu hem de bir mesire alanı olarak düzenleyeceğiz. Bu alanda bir sosyal tesisi de inşa edilecek. Kış aylarında da burası kullanılabilecek. Ayrıca öğrencilerin dijital ortamda ders çalışabilecekleri ve ihtiyaç duydukları bilgilere ulaşabilecekleri dijital bir kütüphane oluşturacağız. Proje çalışmalarını tamamladık. İhale aşamasına geldik. Kısa süre içerisinde ihaleye çıkacağız. İhalenin tamamlanması sonrasında çalışmalar başlar ve en kısa süre içerisinde bu alanı halkımıza hizmet edecek muhteşem bir alana dönüştürürüz diye düşünüyorum” dedi.


15 bin metrekarelik bir park da yapılacak
İlçeye bir müjde daha veren Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Bu projeyle eş zamanlı olarak Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde dere kenarında bir yeşil alan planlıyoruz. Burada yapılacak düzenleme Millet Bahçesi ile bir bütünlük sağlayacak şekilde tasarlanıyor. Böylece ilçemize bir yeşil alan daha kazandırmış olacağız. İçerisinde 700 metre uzunluğunda bir yürüyüş yolu ve 15 bin metrekare yeşil alan yer alacak” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.