Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiftlikköy’de duraklar yenileniyor

Yalova İl Özel İdaresi Çiftlikköy ilçesine bağlı köylerde yer alan minibüs duraklarını yenileyerek vatandaşların yıl boyunca rahat bir şekilde kullanmalarını sağladı

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2023 01:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2023 01:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çiftlikköy’de duraklar yenileniyor

Yalova İl Genel Meclisi Başkan Vekili İdris Durmuş, Çiftlikköy’de İl Özel İdaresi tarafından gerçekleştirilen durak yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi paylaştı. Durmuş, durakların daha modern ve kullanışlı konsepti ile vatandaşlara her hava koşulunda kolaylık sağlayacağını söyledi. Durmuş, “Köylerimizde İl Özel İdaremiz tarafından program dahilinde yenilenme çalışmaları devam ediyor. Ulaşımda durakların daha modern ve kullanışlı konsepti ile vatandaşlarımız için yazın ve kışın kolaylık sağlayacak dizaynı ile hizmete sunuluyor. Özellikle yağışlı havalarda durakta bekleyenlerin hava şartlarından minimum etkileneceği duraklarımız köylerimizde değişimin de göstergesi” dedi.


Durmuş ayrıca İl Özel İdaresi’nde emeği geçen başta Genel Sekreter Ümit Yılmaz ve birim müdürlerine, sahada montajını gerçekleştiren emekçilere teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.