Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Çiftlikköy Belediyesi'nden Kız Voleybol Okulu

Yalova'nın Çiftlikköy ilçesinde belediye tarafından 2007-2016 arasında doğan kız çocukları için Kız Voleybol Okulu açıldı. Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, voleybolun ülke sporuna büyük katkı sağladığını belirterek, filenin sultanları olacak yeni yetenekler keşfetmek istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2023 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Çiftlikköy Belediyesi'nden Kız Voleybol Okulu

Çiftlikköy Belediyesi, kız çocuklarının voleybol sporuyla tanışması ve yeteneklerini geliştirmesi için bir proje başlattı. 2007-2016 arasında doğan kız çocukları için Kız Voleybol Okulu adı altında bir kurs açan belediye, sınırlı sayıda kontenjanla kayıtları almaya başladı. Kursa katılacak olan kız çocuklarına profesyonel antrenörler eşliğinde voleybol eğitimi verilecek.
Kursun tanıtımını yapan Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, voleybolun son yıllarda ülkemizin yüzünü güldüren bir spor dalı olduğunu dile getirdi. Filenin Sultanları olarak adlandırılan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın elde ettiği şampiyonlukların milli bir coşkuya neden olduğunu da hatırlatan Silpagar, "Biz de Çiftlikköy Belediyesi olarak bu spora katkı sağlamak istiyoruz. Filenin sultanları olacak geleceğin kadın voleybolcularını yetiştirmek istiyoruz. Bu amaçla kız çocuklarımız için Kız Voleybol Okulu'nu hayata geçirdik. Burada hem spor yapacaklar hem de eğlenecekler" dedi.
Kız Voleybol Okulu'na katılmak isteyen kız çocuklarının velilerinin Çiftlikköy Kültür Merkezi'ne başvurmaları gerektiğini belirten Silpagar, kursun ücretsiz olduğunu da sözlerine ekledi. Silpagar, "Kursa katılacak olan kız çocuklarımızın spor malzemelerini de belediyemiz karşılayacak. Amacımız kız çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde voleybol sporuyla tanışmalarını sağlamak" diye konuştu.

M. Tunç Tanrıverdi / Yalova Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.