Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul öncesi sergisinin açılışını Başkan Yele yaptı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Masal Kreş’in Yalova Kent Müzesi’nde düzenlediği okul öncesi sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2024 03:22
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2024 03:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Okul öncesi sergisinin açılışını Başkan Yele yaptı

Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, organizasyonlarda vatandaşlar ile bir araya gelerek, çeşitli konularda yanlarında olmaya devam ediyor. Başkan Adil Yele, Yalova Kent Müzesi'nde düzenlenen okul öncesi sergisinin açılışını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Masal Kreş tarafından düzenlenen sergi, minik öğrencilerin el emeği göz nuru eserlerini sergileme fırsatı bulduğu eğlenceli bir platform oldu.

Başkan Yele, düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, miniklerin sanat ve eğitimle buluştuğu bu tarz etkinliklerin önemine vurgu yaptı ve "Çocuklarımızın yaratıcılıklarını ortaya koydukları bu güzel sergiyi gezmek benim için büyük bir mutluluk. Emeği geçen öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın sanata ve eğitime olan ilgisini desteklemek, onların geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlamak adına üzerimize düşen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Sergiye katılan vatandaşlar da miniklerin hazırladığı renkli ve özgün eserleri büyük bir ilgiyle inceledi, bu anlar renkli görüntülere sahne oldu. Serginin, çocukların sanata olan ilgisini ve yeteneklerini ortaya koyması bakımından önemli bir adım olduğu belirtildi ve geleceğin teminatı olan çocukların eğitim ve sanatla iç içe olmalarını sağlamak adına gerçekleştirilen bu tür etkinlikler, miniklerin kültürel ve sosyal hayatına önemli bir katkı sunduğuna dikkat çekildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.