Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Geçici Bakımevi, Akkim Gönüllülerini Konuk Etti

Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi, Yalova’nın öncü kimya şirketlerinden Akkim’in gönüllü çalışanlarını ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2024 00:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:44
Kaynak: Hilal Baldemir
Geçici Bakımevi, Akkim Gönüllülerini Konuk Etti

Yaklaşık 30 kişilik bir ekiple geçici bakımevini ziyaret eden gönüllü genç kimyagerler ve çalışanlar, yanlarında getirdikleri kedi ve köpek mamalarını, bakımevinde tedavileri yapılan veya sahiplendirilmeyi bekleyen sokak hayvanlarına dağıttı. Akkim’in hayvan dostları, yaklaşık 30 kg. mamayı kedi ve köpeklere verirken, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek böyle bir etkinlik gerçekleştirmeye karar verdiklerini dile getirdi.

Akkim gönüllülerini karşılayan Çiftlikköy Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi Veterineri Merve Küçükaydın, her yaştan ve her kurumdan hayvan dostlarını bakımevine ziyarete beklediklerini ifade ederek, “Güzel jestlerinden ve duyarlılıklarından dolayı Akkim gönüllülerine teşekkür ediyoruz. Sezon içerisinde gerek özel şirketlerden, gerekse okullardan çok sayıda hayvanseverle bakımevinde bir araya geliyoruz. Hayvan dostlarının da destekleriyle bakımevimizde biz de sokak hayvanlarımız da daha mutlu oluyorlar” diye konuştu.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.