Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya Yaşlılar Günü’nde Çiftlikköy’de stant kuruldu

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, Dünya Yaşlılar Günü etkinlikleri çerçevesinde pazarda stant açarak vatandaşlara broşür dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2024 05:21
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 15:23
Kaynak: Murat Can Aytemur
Dünya Yaşlılar Günü’nde Çiftlikköy’de stant kuruldu

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü, ilçe genelinde sürdürmekte olduğu farkındalık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalarına devam eden Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü, son olarak Dünya Yaşlılar Günü kapsamında önemli bir etkinlik düzenledi. Pazarda kurulan stant, yaşlıların sağlığına ve refahına dikkat çekmek amacıyla gün boyunca vatandaşlarla buluştu. Ekipler, stantta broşürler dağıtarak yaşlılık döneminin önemi, sağlıklı yaşam ipuçları ve fiziksel aktivitelerin yaşlılık dönemindeki faydaları hakkında bilgiler sundu. Yaşlı bireylerin toplum içerisindeki yerinin vurgulanması ve onlara yönelik farkındalığın artırılması açısından büyük bir fırsat sağlayan bu önemli etkinlik, aynı zamanda da yaşlı bireylerin merak ettikleri veya kafalarına takılan soruları ekiplere sorma ve cevap bulma fırsatı tanıdı.

Çiftlikköy İlçe Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, “Bu tür etkinliklerle, yaşlılarımızın ihtiyaçlarını ve önemini bir kez daha hatırlatmayı amaçlıyoruz” dedi. Vatandaşlar da kurulan standı ilgiyle karşıladı ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.