Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy ve Tavşanlı'da öğrencilere defne fidanları dağıtıldı

TEMA Vakfı Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner'in önderliğinde Benim Bir Ağacım Var Projesi kapsamında Yalova Orman İşletme Müdürlüğü'nden temin edilen defne fidanları Çiftlikköy ve Tavşanlı'daki TEMA gönüllüsü öğrencilere dağıtıldı

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2024 02:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2024 16:56
Kaynak: Murat Can Aytemur
Çiftlikköy ve Tavşanlı'da öğrencilere defne fidanları dağıtıldı

Yalova Orman İşletme Müdürlüğü'nün sağladığı defne fidanları, TEMA Çiftlikköy Sorumlusu Necla Güner ve aktif gönüllü Hatice Tuğtekin tarafından Tema gönüllüsü olan Çiftlikköy Gaziosmanpaşa İlkokulu 2. sınıf, Gazi Abdurrahman İlkokulu 3. sınıf, Şehit Bacerettin Özgür İlkokulu 3. sınıfı ve Tavşanlı Şehitlik İlkokulu 3. sınıf öğrencilerine dağıtıldı.

Öğrencilerin kendi ağaçlarını dikerek, büyümesini takip etmesi ve ne kadar sürede fidandan ağaca dönüşümünün gözlemlenmesi amaçlandı. Yaklaşık 500 defne fidanını her bir öğrenci kendi evinin bahçesine dikecek ve fidanı sahiplenerek bakımını kendisi yapacak.

Çiftlikköy İlçe Sorumlusu Necla Güner, fidan desteklerinden dolayı Yalova Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk'a teşekkür ederken öğrencilerin çok mutlu olduğunu ifade etti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.