Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çiftlikköy Müftülüğü 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı

Çiftlikköy Müftülüğü tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında şehitlik ziyareti ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 14:03
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Çiftlikköy Müftülüğü 15 Temmuz şehitlerini dualarla andı

Mevlid Programı gerçekleştirildi

15 Temmuz darbe girişiminin 8’inci yılında Çiftlikköy Müftülüğünce Merkez Camiinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma ve Mevlid Programı gerçekleştirildi. Programda Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Mevlitten bahirlerin okunduğu ve ilahilerin söylendiği programda İlçe Müftüsü Yusuf Ulusoy, din istismarıyla ilgili sohbet gerçekleştirdi. Ardından şehitler için okunan hatimlerin duasını yapıldı.

Şehit Teğmen Talha Bahadır’ın kabrinde dua okudular

Mevlid programının ardından 15 Temmuz Şehitleri Anma Programı kapsamında şehitlik ziyareti yapıldı. Çiftlikköy Müftüsü Yusuf Ulusoy, Din Görevlileri: Hasan Yalçınkaya,  Mehmet Uygun ve Muhammet Rıdvan Efe, Çiftlikköy Şehitliğini ziyaret ederek kahraman şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okudular. Akabinde Şehit Teğmen Talha Bahadır’ın ailesini hanelerinde ziyaret eden Müftü Ulusoy ve din görevlileri, Şehit Teğmen Talha Bahadır nezdinde tüm şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diledi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.